ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Ήλιος, θάλασσα και… η βαλίτσα μου!

Ήλιος, θάλασσα και… η βαλίτσα μου!

5+1 Χρήσιμες συμβουλές για να φτιάξεις την καλοκαιρινή σου βαλίτσα

 

Όσο ο υδράργυρος ανεβαίνει, τόσο και η ανάγκη σου για διακοπές μεγαλώνει. Ανυπομονείς για εκείνες τις λίγες μέρες που θα βρεθείς δίπλα στο κύμα, μακριά από τη ρουτίνα της καθημερινότητας και των υποχρεώσεων.

Τι γίνεται όμως όταν από τον ενθουσιασμό σου ξεχνάς κάτι πολύ σημαντικό. Τον παράγοντα βαλίτσα. Τι και αν προσπάθησες να χωρέσεις «ότι βρήκες μπροστά σου» αφού έκρινες πως είναι αναγκαίο, τι και αν επιστράτευσες όλους στο σπίτι για να σε βοηθήσουν να κλείσει αυτή η βαλίτσα, έντρομη πως δεν έχει μείνει χώρος για τυχών νέες αγορές. Να θυμάσαι πως αυτή η «τέχνη» θέλει τρόπο… όχι κόπο! Γι’ αυτό μην αγχώνεσαι.

Βρες 5+1 συμβουλές για το πως να οργανώσεις την καλοκαιρινή σου βαλίτσα, χωρίς άγχος και στρες!

1. ΚΑΝΕ ΛΙΣΤΑ

Πόσες φορές έχει τύχει να πάρεις ρούχα μαζί σου που δεν τα φόρεσες ποτέ; Πολλές (και ας το αρνείσαι)! Ρούχα που πήραν το θαλασσινό αεράκι του νησιού και ξαναγύρισαν πίσω στην αγαπημένη τους ντουλάπα. Φέτος, κάνε τη διαφορά και πάρε μαζί σου τα απαραίτητα. Ξεκίνησε την προετοιμασία σου κάνοντας λίστα, υπολόγισε τις μέρες των διακοπών σου και φτιάξε τα σετ που θα φορέσεις, για κάθε στιγμή της ημέρας. Και όσο για το πλύσιμο τους όταν επιστρέψεις; Άσε το Dixan να σε διευκολύνει, αφού τώρα με τη νέα σύνθεση του με 30% περισσότερη δύναμη αφαιρεί αποτελεσματικά ακόμη και τους πιο δύσκολους και λιπαρούς λεκέδες.

2. ΠΑΡΕ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΤΑ ΑΝΑΓΚΑΙΑ GADGETS 

Αν δεν έχεις σκοπό να αποκοπείς από τον υπόλοιπο κόσμο, φρόντισε να έχεις μαζί σου όλα τα απαραίτητα gadgets όπως κινητό, tablet, ακουστικά και ηχείο για την παραλία (αλλά πρόσεξε να μην ενοχλείς τους γύρω!), που θα σου κρατήσει συντρόφια ακόμη και στα πιο απόμερα μέρη. Μην ξεχάσεις να πάρεις μαζί σου φωτογραφική μηχανή, αν το κινητό σου δεν σε καλύπτει! Άλλωστε ταξίδι δίχως φωτογραφίες γίνεται; Δεν γίνεται.

3. ΒΙΒΛΙΑ ΓΙΑ ΣΥΝΤΡΟΦΙΑ

Τι πιο χαλαρωτικό και αναζωογονητικό από την ανάγνωση ενός βιβλίου υπό τους ήχους των κυμάτων; Δεν χρειάζεται, να κουβαλήσεις όλους τους τόμους της βιβλιοθήκης μαζί σου. Διάλεξε ένα βιβλίο που δεν έχεις ξαναδιαβάσει και απόλαυσε την ηρεμία που σου προσφέρει. Προτίμησε κάτι ανάλαφρο και ευκολό-διάβαστο που θα σε ξεκουράσει και παράλληλα θα σου κρατήσει το ενδιαφέρον.

4. ΤΟ ΝΕΣΕΣΕΡ ΤΩΝ ΔΙΑΚΟΠΩΝ 

Λέμε όχι στις μεγάλες συσκευασίες και ναι στα μικρά μπουκαλάκια. Βρες όλα τα διαφημιστικά δείγματα που μάζευες τόσο καιρό και γλύτωσε σημαντικό χώρο μέσα στη βαλίτσα σου. Προσπάθησε να εφοδιαστείς με προϊόντα τα οποία είναι μικρά σε μέγεθος και μπορούν να χωρέσουν εύκολα στο νεσεσέρ σου. Μην ξεχνάς τους περιορισμούς του αεροδρομίου, αν σκοπεύεις να ταξιδέψεις με αεροπλάνο, επομένως μικρά μπουκαλάκια και είσαι καλυμμένη.

5. ΚΟΣΜΗΜΑΤΑ

Μην κουβαλήσεις όλα τα πολύτιμα πετράδια σου, γιατί είναι βέβαιο ότι δεν θα βάλεις ούτε τα μισά. Επιπρόσθετα υπάρχει το ρίσκο να τα χάσεις ή να στα κλέψουν. Διάλεξε καλοκαιρινά αξεσουάρ, τα οποία ταιριάζουν με το χώρο των διακοπών σου και φρόντισε να συνδυάζονται με τα ρούχα που θα φοράς. Είναι και το styling στη μέση…

6. ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ 

Το καταλαβαίνω, δεν θες με τίποτα να αποχωριστείς ένα από τα δεκάδες παπούτσια που βρίσκονται στη γκαρνταρόμπα σου. Και όχι δεν θα χρειαστείς να τα αλλάζεις κάθε μέρα. Είσαι διακοπές και πρέπει να σκεφτείς πρακτικά. Ξέχνα τα ψηλοτάκουνα και πάρε μαζί σου τις αγαπημένες σου πλατφόρμες ή εσπαντρίγιες. Στιλάτα κομμάτια που είναι και άνετα για να χορεύεις όλη νύχτα. Εννοείται ότι δεν ξεχνάς τις cool σαγιονάρες σου και αθλητικά παπούτσια για εξορμήσεις στη φύση.

Ακολουθήσε τις συμβουλές και ετοιμάσου για ένα αξέχαστο καλοκαίρι. Και όσο για την επιστροφή; Μην ανησυχείς καθόλου… Το νέο Dixan έχει τον τρόπο, αφού με την ανανεωμένη του σύνθεση προσφέρει περισσότερη δύναμη ανά σταγόνα για να θυμάστε μόνο τις όμορφες στιγμές των διακοπών και όχι τη βαλίτσα με τα άπλυτα.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Συγκεκριμένες ενέργειες για το μεταναστευτικό ζητά από την Κυβέρνηση και την Ευρωπαϊκή 'Ενωση η Ολομέλεια της Βουλής που συζήτησε την Πέμπτη το θέμα και ενέκρινε ψήφισμα με 16 ψήφους υπέρ και 10 εναντίον. Το ψήφισμα κατατέθηκε από τον ΔΗΣΥ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top