LIFESTYLE

Απίστευτη καταγγελία από τη Νίκη Βίσση - «Ζήτησα νερό από τη πυροσβεστική και μου είπε...»

Απίστευτη καταγγελία από τη Νίκη Βίσση - «Ζήτησα νερό από τη πυροσβεστική και μου είπε...»

Παρά το γεγονός ότι έχει χάσει το σπίτι της, το σπίτι της μητέρας της, αλλά και της αδελφής του συζύγου της μέριμνά της είναι οι άνθρωποι. 

Τα τραγικά γεγονότα που διαδραματίστηκαν στο μαρτυρικό Μάτι, όπου οι φλόγες έκαψαν το σπίτι της, διηγήθηκε στον ΘΕΜΑ 104,6 η αδελφή της Άννας Βίσση, Νίκη Μπούφη Βίσση.

«Η τραγωδία παρ' όλο που έχω χάσει το σπίτι μου, της μητέρας μου, αλλά και της αδελφής του συζύγου μου στέκομαι περισσότερο στους ανθρώπους και αυτό είναι ευθύνη των ανθρώπων που τα ρίχνουν στην πυροσβεστική και δεν ξέρουμε ποιος φέρει όλη αυτήν την ευθύνη που οδήγησε ολον αυτόν τον κόσμο στην αυτοκτονία. Ειλικρινά, ζούμε κάθε μέρα αυτό το δράμα. Ο δήμος είναι ανύπαρκτος», ανέφερε η κ.Βίσση! 

Και πρόσθεσε: «Δεν συζητάω μόνο για τον δήμαρχο, ο οποίος δεν εμφανίστηκε ποτέ, αλλά και για όλους τους άλλους. Εδώ στο Μάτι έχουμε έναν ναυτικό όμιλο, όπου συνάνθρωποί μας έχουν φέρει τα πάντα, Γιατρούς Χωρίς Σύνορα, ρούχά, έχουν στήσει μαγειρία για ζεστό φαγητό. Κι οι άνθρωποι που εκλέχτηκαν να μας προστατεύουν, δεν υπάρχουν. Δεν έχει έρθει κανένας».

Σε ερώτηση για το πού θα μείνουν όλοι αυτοί οι άνθρωποι που κάηκαν τα σπίτια τους, η κ.Βίσση απάντησε: «Έψαχνα να βάλω την ανηψιά του άντρα μου, που έχει δύο μωρά, με τον άντρα της. Έψαχαν ξενοδοχείο, αλλά έχουν γεμίσει. Υπάρχει μία κατασκήνωση, θα πήγαιναν εκεί μετά από τρεις ολόκληρες μέρες».

Περιγράφοντας το χρονικό της τραγωδίας, ανέφερε ότι η ιστορία ξεκίνησε επειδή δεν υπήρχε σχέδιο και προγραμματισμός. 

«Εγώ έλειπα με την αδελφή μου, σε συναυλία στη Θεσσαλονίκη. Από την τηλεόραση έμαθα για την Κινέτα και ξαφνικά βλέπω ότι καίγεται και ο Νέος Βουτζάς. Παίρνω τον άντρα μου και μου λέει ότι η φωτιά κατεβαίνει και μου το έκλεισε. Τα δύο παιδιά, η Βέρα και η Σοφία, πήραν σηκωτή τη μάνα μου. Ο άντρας μου μαζί με δύο φίλους των κοριτσιών προσπαθούσαν να σώσουν το σπίτι μας», συνέχισε.


«Τα κορίτσια ξεκίνησαν να πάνε προς τη Ραφήνα που έγινε ο κακός χαμός. Από μόνες τοτυς διαπίστωσαν το μποτιλιάρισμα, έκαναν αναστροφή και πήγαν προς Νέα Μάκρη. Και σώθηκαν», τόνισε η κ.Βίσση.

«Είδα πυροσβεστικά μόνο στη Μαραθώνος, κατέβηκα τον κεντρικό του Ματιού και βρήκα ένα πυροσβεστικό που το ζήτησα εγώ γιατί καιγόταν το τελευταίο δωμάτιο του σπιτιού μου και μου είπε: Κυρία μου δεν έχω άλλο νερό"», συνέχισε σε άλλο σημείο της συνέντευξης.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Απόπειρα φόνου στη Λευκωσία: Διασωληνωμένος ο 34χρονος - Συνεχίζονται οι έρευνες για εντοπισμό των δραστών

Μονή Αββακούμ: Ζητούν παύση της ανακριτικής διαδικασίας οι δικηγόροι των μοναχών

Σε εξέλιξη πυρκαγιά στην Παρεκκλησιά – Στη «μάχη» και αεροπλάνο του Τμήματος Δασών - Δείτε βίντεο

Υπουργείο Υγείας: Αυτές είναι οι συστάσεις προς το κοινό για προστασία από τη σκόνη

Αφορά χαμηλοσυνταξιούχους: Έρχεται αυξημένο το φετινό πασχαλινό επίδομα - Δείτε το ποσό



Ανησυχία Κυβέρνησης για την εγκληματικότητα: «Αύξηση των περιπολιών, αλλά και των ενεργειών της ίδιας της Αστυνομίας»

Ανησυχία Κυβέρνησης για την εγκληματικότητα: «Αύξηση των περιπολιών, αλλά και των ενεργειών της ίδιας της Αστυνομίας»

Η Κυβέρνηση έχει λάβει μέτρα για την αντιμετώπιση της εγκληματικότητας τα οποία αξιολογούνται διαρκώς ως προς την αποτελεσματικότητα τους είπε σήμερα ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος κ. Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top