ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΑΓΙΑ ΝΑΠΑ: Ο τουρισμός έφερε και αύξηση στην εγκληματικότητα - Χρησιμοποιούν και νεαρούς

ΑΓΙΑ ΝΑΠΑ: Ο τουρισμός έφερε και αύξηση στην εγκληματικότητα - Χρησιμοποιούν και νεαρούς

Μεγάλες ποσότητες αερίου γέλιου κατασχέθηκαν στην Αγία Νάπα.

Μεγάλες ποσότητες με αμπούλες που περιέχουν αέριο γέλιου εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν χθες βράδυ και σήμερα τα ξημερώματα στην Αγία Νάπα.
 
Σύμφωνα με την Αστυνομία, στο πλαίσιο συντονισμένης επιχείρησης που διεξήχθη χθες βράδυ και τις πρωινές ώρες σήμερα, στην Αγία Νάπα, ερευνήθηκε δυνάμει δικαστικού εντάλματος, περίπτερο ιδιοκτησία 49χρονου.
 
Η έρευνα διενεργήθηκε λίγα λεπτά μετά τα μεσάνυκτα σήμερα και κατά τη διάρκεια της εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν από την Αστυνομία 1145 αμπούλες υποξειδίου του αζώτου, 36 κάνιστρα και 288 μπαλόνια.

Ο 49χρονος κλήθηκε στον Αστυνομικό Σταθμό Αγίας Νάπας όπου ομολόγησε ότι πωλούσε τις αμπούλες με αέριο γέλιου σε πελάτες του καταστήματος.
 
Εναντίον του 49χρονου διερευνώνται αδικήματα παράνομης πώλησης υποξειδίου του αζώτου, δηλαδή αέριο γέλιου – laughing gas και αμελών και απερίσκεπτων πράξεων.

 
Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης στην Αγία Νάπα εντοπίστηκε το βράδυ της Πέμπτης (26/7) 26χρονη να πωλεί αέριο γέλιου. Στην κατοχή της  εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν από την Αστυνομία ένα μεταλλικό κάνιστρο, 96 αχρησιμοποίητες αμπούλες, 4 χρησιμοποιημένες αμπούλες και 95 άδεια μπαλόνια.
 
Η 26χρονη κλήθηκε στον Αστυνομικό Σταθμό Αγίας Νάπας όπου κατηγορήθηκε για τα αδικήματα της παράνομης πώλησης αερίου γέλιου και αμελών και απερίσκεπτων πράξεων.

Τόσο ο 49χρονος όσο και η 26χρονη αφού κατηγορήθηκαν γραπτώς αφέθηκαν ελεύθεροι για να κλητευθούν αργότερα ενώπιον Δικαστηρίου.
 
Τις δύο υποθέσεις διερευνά ο Αστυνομικός Σταθμός Αγίας Νάπας.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Παράνομα φωτοβολταϊκά: Προς διερεύνηση δύο περιπτώσεις - Πώς επηρεάζουν το δίκτυο της ΑΗΚ

Ξεκάθαρος ο Κεραυνός: «Ανέκδοτο ότι έχουν αντικατασταθεί οι συντάξεις με φιλοδώρημα»

Αυξήσεις στις τιμές καυσίμων: Πόσο έχουν ανέβει - «Οι γεωπολιτικές εξελίξεις επηρεάζουν»

Παραιτήθηκε ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Αστυνομίας Κύπρου - Ποιος αναλαμβάνει στη θέση του

Τραγωδία στις ΗΠΑ: Μωρό ενός έτους έπεσε από παράθυρο ξενοδοχείου και σκοτώθηκε



Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η διζωνική, δικοινοτική ομοσπονδία η μοναδική βάση λύσης»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η διζωνική, δικοινοτική ομοσπονδία η μοναδική βάση λύσης»

Η μοναδική βάση επίλυσης του Κυπριακού είναι η λύση στη βάση της διζωνικής δικοινοτικής ομοσπονδίας με πολιτική ισότητα, όπως περιγράφεται στα ψηφίσματα των ΗΕ, των συγκλίσεων που έχουν καταγραφεί μέχρι σήμερα και του ευρωπαϊκού κεκτημένου, δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης σε χαιρετισμό του, ο οποίος αναγνώσθηκε από τον Υπουργό Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, σε επίσημο δείπνο των ομογενών στη Νέα Υόρκη με αφορμή την επέτειο της Ελληνικής Επανάστασης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top