ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δήμος Στροβόλου: Υπάλληλοι του δήμου παρεμπόδισαν ιδιωτική εταιρεία

Δήμος Στροβόλου: Υπάλληλοι του δήμου παρεμπόδισαν ιδιωτική εταιρεία

Ο Δήμος Στροβόλου καταγγέλλει την παρεμπόδιση συνεργείων ιδιωτικής εταιρείας από το εργατικό προσωπικό του.

Σε καταγγελία στην Αστυνομία έχει προβεί ο Δήμος Στροβόλου, αφού μέρος του εργατικού προσωπικού προβαίνει, όπως αναφέρει σε σχετική ανακοίνωση, με παράνομες ενέργειες στην παρεμπόδιση των συνεργείων της ιδιωτικής εταιρείας, στην οποία το Δημαρχείο έχει αναθέσει τη συλλογή των σκυβάλων.
 
Στην ανακοίνωσή του, ο Δήμος Στροβόλου αναφέρει ότι για επίλυση του προβλήματος που δημιουργήθηκε με την 48ωρη απεργία που πραγματοποιεί το εργατικό προσωπικό του Δήμου από τις πρωινές ώρες της Πέμπτης (26/7) και με γνώμονα την ασφάλεια και τη δημόσια υγεία των δημοτών έχει προβεί στην ανάθεση της συλλογής των σκυβάλων σε ιδιωτική εταιρεία.

Όπως προσθέτει  «μέρος του εργατικού προσωπικού προβαίνει με παράνομες ενέργειες στην παρεμπόδιση των συνεργείων της ιδιωτικής εταιρείας στην εκτέλεση της εργασίας», ενώ καταδικάζει παράλληλα, τέτοιου είδους συμπεριφορές.

Αναφέρει, επίσης, ότι  δεν θα επιτρέψει ενέργειες που παρεμποδίζουν την εύρυθμη λειτουργία του και διακυβεύουν τη δημόσια υγεία.
 
Για επίλυση του προβλήματος, σημειώνει πως έχει ενημερωθεί σχετικά η Αστυνομική Διεύθυνση Λευκωσίας, με την οποία ο Δήμαρχος, Ανδρέας Παπαχαραλάμπους, είναι σε συνεχή επικοινωνία.   

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Παράνομα φωτοβολταϊκά: Προς διερεύνηση δύο περιπτώσεις - Πώς επηρεάζουν το δίκτυο της ΑΗΚ

Ξεκάθαρος ο Κεραυνός: «Ανέκδοτο ότι έχουν αντικατασταθεί οι συντάξεις με φιλοδώρημα»

Αυξήσεις στις τιμές καυσίμων: Πόσο έχουν ανέβει - «Οι γεωπολιτικές εξελίξεις επηρεάζουν»

Παραιτήθηκε ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Αστυνομίας Κύπρου - Ποιος αναλαμβάνει στη θέση του

Τραγωδία στις ΗΠΑ: Μωρό ενός έτους έπεσε από παράθυρο ξενοδοχείου και σκοτώθηκε



Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η διζωνική, δικοινοτική ομοσπονδία η μοναδική βάση λύσης»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η διζωνική, δικοινοτική ομοσπονδία η μοναδική βάση λύσης»

Η μοναδική βάση επίλυσης του Κυπριακού είναι η λύση στη βάση της διζωνικής δικοινοτικής ομοσπονδίας με πολιτική ισότητα, όπως περιγράφεται στα ψηφίσματα των ΗΕ, των συγκλίσεων που έχουν καταγραφεί μέχρι σήμερα και του ευρωπαϊκού κεκτημένου, δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης σε χαιρετισμό του, ο οποίος αναγνώσθηκε από τον Υπουργό Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, σε επίσημο δείπνο των ομογενών στη Νέα Υόρκη με αφορμή την επέτειο της Ελληνικής Επανάστασης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top