ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στην Αθήνα το κυπριακό 'τσουνάμι' αλληλεγγύης στους πυρόπληκτους - Τι περιλαμβάνει

Στην Αθήνα το κυπριακό 'τσουνάμι' αλληλεγγύης στους πυρόπληκτους - Τι περιλαμβάνει

Τα πακέτα αγάπης, αποτέλεσμα του κύματος αλληλεγγύης του κυπριακού λαού στους πυρόπληκτους της Αττικής, μεταφέρονται το Σάββατο (28/7) στην Ελλάδα.

Περίπου χίλια κιβώτια, με 10 χιλιάδες κιλά με είδη πρώτης ανάγκης, παραδίδονται στο Συντονιστικό κέντρο Περιφέρειας Αττικής, παρουσία του Επιτρόπου Εθελοντισμού, όπως μετέδωσε το δελτίο ειδήσεων του ΡΙΚ.

Όπως χαρακτηριστικά είπε ο Επίτροπος Εθελοντισμού και Μη Κυβερνητικών οργανώσεων, Γιαννάκης Γιαννάκη, η προσφορά των Κύπριων πολιτών πραγματικά συγκινεί, αφού ξεκάθαρα πλέον, μπορούμε να κάνουμε λόγο για ένα τσουνάμι αλληλεγγύης.

Στο αεροδρόμιο Λάρνακας συγκεντρώθηκαν χίλια κιβώτια με είδη πρώτης ανάγκης τα οποία θα μεταφερθούν το πρωί του Σαββάτου στην Αθήνα.

Σύμφωνα με τον κύριο Γιαννάκη οι ανάγκες σε τρόφιμα έχουν υπερκαλυφθεί. Αυτό που χρειάζονται τώρα οι άνθρωποι της Αττικής είναι οικονομική βοήθεια.

Άλλοι τρεις τόνοι ειδών πρώτης ανάγκης μεταφέρθηκαν σήμερα στην Αθήνα.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Συγκεκριμένες ενέργειες για το μεταναστευτικό ζητά από την Κυβέρνηση και την Ευρωπαϊκή 'Ενωση η Ολομέλεια της Βουλής που συζήτησε την Πέμπτη το θέμα και ενέκρινε ψήφισμα με 16 ψήφους υπέρ και 10 εναντίον. Το ψήφισμα κατατέθηκε από τον ΔΗΣΥ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top