ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΦΟΝΟΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥ: «Η Δικαιοσύνη αποδόθηκε» - Δήλωση μητέρας Ανδρέα Στυλιανού

ΦΟΝΟΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥ: «Η Δικαιοσύνη αποδόθηκε» - Δήλωση μητέρας Ανδρέα Στυλιανού

Δημόσιες ευχαριστίες εκφράζει η μητέρα του Ανδρέα Στυλιανού, άλλως «Αμερικάνου», κυρία Κατερίνα Κώστα.

Η κυρία Κώστα, σε επικοινωνία που είχε με το ThemaOnline, εξέφρασε τις ευχαριστίες της προς όλους μετά την απόφαση του Κακουργιοδικείου Λεμεσού για τον φόνο του Ανδρέα Στυλιανού που διαπράχθηκε το βράδυ της 7ης Δεκεμβρίου 2016.

Το Κακουργιοδικείο έκρινε ένοχο στην κατηγορία του φόνου εκ προμελέτης τον Βαλεντίνο Στυλιανού, ο οποίος σκότωσε με το όχημά του τον άλλοτε φίλο του Ανδρέα Στυλιανού, άλλως «Αμερικάνο» και του επέβαλε την ποινή της διά βίου φυλάκισης.

Όταν ο Βαλεντίνος αντιλήφθηκε τον Στυλιανού, του έγνεψε με τα φώτα του αυτοκινήτου του ώστε να σταματήσει την μοτοσικλέτα, όμως ο 39χρονος συνέχισε την πορεία του κατευθυνόμενος προς το μέρος του οχήματος του 31χρονού, με αποτέλεσμα την μοιραία σύγκρουση και τον θάνατό του.

Η μητέρα του δολοφονημένου Ανδρέα Στυλιανού επικοινώνησε, όπως είπαμε, τηλεφωνικά με την ιστοσελίδα μας και προέβη στην εξής δήλωση: «Θέλω να ευχαριστήσω το Τμήμα Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων Λεμεσού, τους εξεταστές και εμπειρογνώμονες της Αστυνομίας, αλλά και Τροχαίας Λεμεσού, που έκαναν πολύ σωστά τη δουλειά τους. Ανευρίσκοντας και τεκμηριώνοντας στο Δικαστήριο όλα τα ευρήματα που βοήθησαν να αποκαλυφθεί η αλήθεια για να αναπαυθεί η ψυχή του παιδιού μου, Ανδρέα Στυλιανού και να βρει γαλήνη η οικογένειά του. Επίσης, επιθυμώ να ευχαριστήσω δημόσια και τον δικηγόρο της Δημοκρατίας, κύριο Ανδρέα Χατζηκύρου, ο οποίος χειρίστηκε με επαγγελματισμό και παρουσίασε άψογα την υπόθεση του γιου μου στο Δικαστήριο. Η Δικαιοσύνη αποδόθηκε και μέσω και της σωστής κρίσης του Δικαστηρίου, που δικαίωσε την υπόθεση. Σας ευχαριστώ από τα βάθη της ψυχής μου, όλους εσάς, η μητέρα του αδικοχαμένου γιου μου, Ανδρέα, Κατερίνα Κώστα».

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Στη Μέση Ανατολή και στις σχέσεις Ισραήλ και Ιράν είναι στραμμένα τα βλέμματα της διεθνούς κοινότητας για ακόμη μία φορά μετά το χτύπημα στο έδαφος της Τεχεράνης που αποδίδεται στο Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top