ΕΛΛΑΔΑ

Έφυγαν αγκαλιασμένες - Το τραγικό τέλος των διδύμων κοριτσιών

Έφυγαν αγκαλιασμένες - Το τραγικό τέλος των διδύμων κοριτσιών

Μια δραματική εξέλιξη έγινε γνωστή αργά το βράδυ της Παρασκευής (27/7): τα δίδυμα 9χρονα κορίτσια που αγνοούνταν από την ημέρα της φονικής πυρκαγιάς στο Μάτι είναι νεκρά, όπως και η γιαγιά και ο παππούς τους.

Οι σοροί των κοριτσιών ταυτοποιήθηκαν, όπως επιβεβαίωσε ο ιδιωτικός ερευνητής Γιώργος Τσούκαλης που είχε αναλάβει το έργο της αναζήτησής τους.

Σύμφωνα με τον Γ.Τσούκαλη, τα δίδυμα κορίτσια, μαζί με τη γιαγιά και τον παππού τους, βρέθηκαν αγκαλιασμένα στο χωράφι στο Μάτι, όπου εντοπίστηκαν νεκροί οι 26 άνθρωποι.

Για τις 9χρονες Σοφία και Βασιλική Φιλιπποπούλου είχε εκδοθεί Amber Alert.

Το πρωί της Παρασκευής στο Εργαστήριο της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας στο Γουδί κλήθηκαν οι γονείς των διδύμων για να δώσουν πρόσθετο γενετικό υλικό. Το ζευγάρι προσκόμισε και προσωπικά αντικείμενα των παιδιών τους προκειμένου να γίνει διασταύρωση με το DNA θυμάτων που βρίσκονται ήδη στο νεκροτομείο.

Τα κορίτσια παραθέριζαν με τους παππούδες τους στην Ανατολική Αττική και από τη Δευτέρα που ξέσπασε η πυρκαγιά αγνοούνταν.

Ο πατέρας τους Γιάννης Φιλιππόπουλος νόμισε ότι τα αναγνώρισε σε πλάνο τηλεοπτικού σταθμού από σκάφος που μετέφερε διασωθέντες στο λιμάνι της Ραφήνας και ζήτησε βοήθεια από όποιον γνώριζε κάτι να δώσει πληροφορίες για την τύχη τους. Σύντομα διευκρινίστηκε, όμως, ότι τα κορίτσια στο σκάφος δεν ήταν τα δίδυμα και έκτοτε άρχισε η προσπάθεια εντοπισμού τους.

Η ιστορία των δίδυμων 9χρονων κοριτσιών Φιλιππόπουλου προκάλεσε πανελλήνια συγκίνηση. Δυστυχώς, αργά το βράδυ της Παρασκευής έγινε γνωστή η είδηση ότι τα δύο κορίτσια είναι νεκρά και οι σοροί τους ταυτοποιήθηκαν με το γενετικό υλικό των γονιών τους.

Με πληροφορίες από in.gr

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

«Μαινόμενος» ιερέας στη Λεμεσό προσέκρουσε σε περιπολικό και επέστρεψε να παρασύρει πεζούς - Βίντεο

Τσουχτερό πρόστιμο χιλιάδων ευρώ σε 55χρονο - Είχε στην κατοχή του αδασμολόγητα καπνικά προϊόντα

Τροχαίο με μοτοσικλετιστή: Κρίσιμα ο 26χρονος - Πολύωρη η χειρουργική επέμβαση

Τρόμος για γυναίκα στη Λεμεσό: Τον φιλοξενούσε στο σπίτι της, την χτυπούσε και της έκλεψε το αυτοκίνητο υπό την απειλή μαχαιριού

Να νηστεύουμε το φαγητό μας ή την σκέψη μας; Θεολόγος εξηγεί στο «Τ» - «Δεν πρέπει να τρώμε ο ένας τον άλλο»

Νίκος Μιχαλολιάκος: Αποφυλακίζεται υπό όρους - Διαφώνησε ο Εισαγγελέας



Ανακοίνωσε πακέτο στήριξης ενός δις προς τον Λίβανο η Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν - Όσα συζήτησαν με τον ΠτΔ

Ανακοίνωσε πακέτο στήριξης ενός δις προς τον Λίβανο η Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν - Όσα συζήτησαν με τον ΠτΔ

Πακέτο στήριξης ενός δισεκατομμυρίου ευρώ για τον Λίβανο ανακοίνωσε την Μεγάλη Πέμπτη η Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, η οποία βρίσκεται στην Βηρυτό μαζί με τον  Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, για συνομιλίες σχετικά με το μεταναστευτικό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top