ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΑΚΕΛ για απόφαση κατά Βγενόπουλου: «Στέλνει σαφή μηνύματα»

ΑΚΕΛ για απόφαση κατά Βγενόπουλου: «Στέλνει σαφή μηνύματα»

Την απόφαση του Διεθνούς Δικαστηρίου κατά του Ανδρέα Βγενόπουλου και της εταιρείας του σχολιάζει το ΑΚΕΛ.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του κόμματος, πρόκειται για μια πολύ θετική εξέλιξη.

Σημειώνει, επιπλέον, ότι η απόφαση «στέλνει σαφή μηνύματα σε όσους επέλεξαν να αποπροσανατολίσουν για τα πραγματικά αίτια της τραπεζικής κρίσης».

Αυτούσια η ανακοίνωση:

Ασφαλώς και η απόφαση του Διεθνούς Διαιτητικού Δικαστηρίου στην προσφυγή της MIG εναντίον της Κυπριακής Δημοκρατίας αποτελεί μια πολύ θετική εξέλιξη για την Κύπρο.

Η Κυπριακή Δημοκρατία κατηγορείτο ότι με τα λάθη και τις παραλείψεις των αξιωματούχων του κράτους οδήγησε στην καταστροφή τη Λαϊκή Τράπεζα, οδηγώντας στο τέλος και στο κλείσιμό της. Το αποτέλεσμα της δίκης δίνει ξεκάθαρο μήνυμα, απορρίπτοντας όλες τις κατηγορίες της MIG.

Ταυτόχρονα στέλνει σαφή μηνύματα σε όσους επέλεξαν κατά το παρελθόν ή ακόμα και σήμερα να αποπροσανατολίσουν για τα πραγματικά αίτια της τραπεζικής κρίσης, επιδιώκοντας τη μετατόπιση ευθυνών από τους πραγματικούς αίτιους της τραπεζικής ληστείας.

Το ΑΚΕΛ θα μελετήσει την απόφαση και θα προβεί σε ολοκληρωμένη αποτίμηση των ευρημάτων.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top