ΚΟΣΜΟΣ

Απεγνωσμένη κλήση: Ξύπνησε και βρήκε ένα πύθωνα τυλιγμένο στο κρεβάτι της

Απεγνωσμένη κλήση: Ξύπνησε και βρήκε ένα πύθωνα τυλιγμένο στο κρεβάτι της

Τις πιο τρομακτικές στιγμές της ζωής της έζησε νεαρή γυναίκα, όταν ξύπνησε και βρήκε στο κρεβάτι της ένα πύθωνα τριών ποδιών!

Μόλις έκανε τη συγκλονιστική ανακάλυψη, η νεαρή κάλεσε αμέσως την RSPCA να μεταβούν στο διαμέρισμα της στο Kensington του δυτικού Λονδίνου.

Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε στους υπάλληλους που έσπευσαν να τη βοηθήσουν, ο πύθωνας ήταν κουλουριασμένος δίπλα της καθώς εκείνη κοιμόταν.

Με το που έφτασε στη σκηνή το RSPCA (Royal Society for the Prevention of Cruelty to Animals), δεν βρήκε το ερπετό στον χώρο, καθώς εκείνο είχε φύγει.

Η τρομοκρατημένη ένοικος του διαμερίσματος, πετάχτηκε από το κρεβάτι της και έκλεισε πίσω της την πόρτα του υπνοδωματίου για να κρατήσει εντός του το φίδι, έως ότου φτάσουν στο σημείο οι υπάλληλοι της RSPCA, με το ερπετό ωστόσο να καταφέρνει να αποδράσει.

Μέλη της RSPCA, άφησαν στη νεαρή τα στοιχεία τους για να τους καλέσει άμεσα, την επόμενη φορά που θα συναντούσε το φίδι μήκος τριών ποδιών.

Φίδι το οποίο «συνελήφθη» το επόμενο βράδυ μέσα στον διάδρομο της πολυκατοικίας, με τους αρμόδιους να εικάζουν πως πρόκειται για κατοικίδιο που έφυγε από το σπίτι όπου φιλοξενείτο.

 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ένταξη του Κοσόβου στο Συμβούλιο της Ευρώπης: Ανοίγει ο ασκός του Αιόλου - Ο ρόλος της Ντόρας Μπακογιάννη

Ένταξη του Κοσόβου στο Συμβούλιο της Ευρώπης: Ανοίγει ο ασκός του Αιόλου - Ο ρόλος της Ντόρας Μπακογιάννη

Με εισήγηση της Ντόρας Μπακογιάννη ως επικεφαλής της ελληνικής αντιπροσωπείας εγκρίθηκε κατά πλειοψηφία από την ολομέλεια της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης του Συμβουλίου της Ευρώπης, για το θέμα της ένταξης του Κοσόβου στο Συμβούλιο της Ευρώπης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top