ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΤΡΟΧΑΙΟ-ΛΕΜΕΣΟΣ: Η κατάσταση της υγείας του 24χρονου μοτοσικλετιστή

ΤΡΟΧΑΙΟ-ΛΕΜΕΣΟΣ: Η κατάσταση της υγείας του 24χρονου μοτοσικλετιστή

Σοβαρό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το βράδυ του Σαββάτου (28/7) στη Λεμεσό.

Σύμφωνα με προηγούμενο ρεπορτάζ, η σύγκρουση συνέβη, στην οδό Αγίας Φυλάξεως, λίγο μετά τις 10μ.μ. το βράδυ του Σαββάτου, όταν η μοτοσικλέτα που οδηγούσε 24χρονος κάτοικος Λεμεσού, με συνεπιβάτη 27χρονο, επίσης κάτοικο Λεμεσού, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται συγκρούστηκε με αυτοκίνητο, που οδηγούσε 61χρονη.

Από τη σύγκρουση, τραυματίστηκαν οι δύο επιβάτες της μοτοσικλέτας, οι οποίοι μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού.

Όπως μας ανέφερε αστυνομική πηγή, η κατάσταση του 24χρονου μοτοσικλετιστή, ο οποίος νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, παραμένει ως είχε.

Ο 24χρονος υπέστη σοβαρή κρανιοεγκεφαλική κάκωση, με υπαραχνοειδή αιμορραγία, επισκληρίδιο αιμάτωμα, πολλαπλά κατάγματα κρανίου και κατάγματα στο αριστερό πόδι και το δεξί χέρι.

Η Τροχαία Λεμεσού διερευνά τα αίτια της σύγκρουσης.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top