LIFESTYLE

Η 'σκιά' της Χαριτίνης Ηλιάδου είναι πασίγνωστη παρουσιάστρια της κυπριακής tv

Η 'σκιά' της Χαριτίνης Ηλιάδου είναι πασίγνωστη παρουσιάστρια της κυπριακής tv

Η Κύπρια παρουσιάστρια 'αναλαμβάνει' την Χαριτίνη Ηλιάδου, αφου αναλαμβάνει το στήσιμο της απογευματινής ζώνης του σταθμού. 

Η Ρούλα Γεωργιάδου αναλαμβάνει την αρχισυνταξία της εκπομπής «Όλα Για Σένα».

Μετά την αποχώρησή της από το συγκρότημα ΔΙΑΣ, η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια αποδέχτηκε την πρόταση του Σωκράτη Χάσικου και του Γιώργου Τσαλακού να γίνει η σκιά της Χαριτίνης Ηλιάδου, στηρίζοντας την στο πρώτο τηλεοπτικό της βήμα σε μια ζώνη για την οποία το κανάλι εναποθέτει τις ελπίδες του.

Η Ρούλα Γεωργιάδου, σύμφωνα με το δημοσίευμα του ΤvΜανία θα αναλάβει το στήσιμο της απογευματινής ζώνης τους σταθμού, όπως επίσης θα έχει τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο στη θεματολογία και στον τρόπο που θα παρουσιάζονται τα ρεπορτάζ στον αέρα.

Ήδη, η Ρούλα Γεωργιάδου, συζητά με τη διεύθυνση για τα άτομα που θα πλαισιώνουν την παρουσιάστρια στο πάνελ με τον Αλέξανδρο Ταραμούντα να ‘’κλειδ;vνει’’ πρώτος σε μια από τις τέσσερις καρέκλες.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Συγκεκριμένες ενέργειες για το μεταναστευτικό ζητά από την Κυβέρνηση και την Ευρωπαϊκή 'Ενωση η Ολομέλεια της Βουλής που συζήτησε την Πέμπτη το θέμα και ενέκρινε ψήφισμα με 16 ψήφους υπέρ και 10 εναντίον. Το ψήφισμα κατατέθηκε από τον ΔΗΣΥ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top