ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Άνοδος ξανά της θερμοκρασίας

Άνοδος ξανά της θερμοκρασίας

Εποχική χαµηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή.

Την Τρίτη (31/7), ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, παρόλο που στα δυτικά και βόρεια παράλια θα παρατηρείται κατά διαστήµατα αυξηµένη συννεφιά. Παροδικά αυξηµένες νεφώσεις θα παρατηρούνται επίσης, το µεσηµέρι και το απόγευµα, στα ορεινά και στο εσωτερικό. Οι άνεµοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, το πρωί ασθενείς µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 Μποφόρ για να καταστούν µέχρι το µεσηµέρι, µέτριοι µέχρι ισχυροί, 4 µε 5 Μποφόρ, ενώ στα νότια και τοπικά στα νοτιοδυτικά ισχυροί µέχρι πολύ ισχυροί, 5 µε 6 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη, για να καταστεί σταδιακά µέχρι ταραγµένη και το απόγευµα, στα νότια, ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει στους 38 βαθµούς στο εσωτερικό, στους 31 στα δυτικά παράλια, γύρω στους 33 στα υπόλοιπα παράλια και στους 27 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά στα δυτικά και βόρεια παράλια θα παρατηρείται κατά διαστήµατα αυξηµένη χαµηλή νέφωση. Τις αυγινές κυρίως ώρες ενδέχεται τοπικά να σχηµατιστεί αραιή οµίχλη ή και χαµηλή νέφωση. Οι άνεµοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί και αργότερα τοπικά µεταβλητοί, αρχικά ασθενείς µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 Μποφόρ για να καταστούν αργότερα ασθενείς, 3 Μποφόρ. Η θάλασσα θα καταστεί σταδιακά ήρεµη µέχρι λίγο ταραγµένη, στα ανατολικά παράλια και λίγο ταραγµένη, στα υπόλοιπα παράλια. Η θερµοκρασία θα πέσει γύρω στους 23 βαθµούς στο εσωτερικό, στα δυτικά και βόρεια παράλια, γύρω στους 24 στα υπόλοιπα παράλια και στους 18 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Τετάρτη (1/8), την Πέµπτη (2/8) και την Παρασκευή (3/8) ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ενώ θα παρατηρούνται τοπικά αυξηµένες νεφώσεις, κυρίως στα δυτικά και στα βόρεια και από το µεσηµέρι και µετά στα ορεινά και το εσωτερικό.

Την Τετάρτη η θερµοκρασία δεν αναµένεται να σηµειώσει αξιόλογη µεταβολή, ενώ την Πέµπτη και την Παρασκευή αναµένεται µικρή άνοδος για να κυµανθεί λίγο πιο πάνω από τις µέσες κλιµατολογικές για την εποχή τιµές.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Συγκεκριμένες ενέργειες για το μεταναστευτικό ζητά από την Κυβέρνηση και την Ευρωπαϊκή 'Ενωση η Ολομέλεια της Βουλής που συζήτησε την Πέμπτη το θέμα και ενέκρινε ψήφισμα με 16 ψήφους υπέρ και 10 εναντίον. Το ψήφισμα κατατέθηκε από τον ΔΗΣΥ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top