ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΚΥΠΡΟΣ: Πρωτοφανής υπόθεση - Ήταν γυμνός και η 26χρονη από τη Ρωσία τον βιντεοσκοπούσε

ΚΥΠΡΟΣ: Πρωτοφανής υπόθεση - Ήταν γυμνός και η 26χρονη από τη Ρωσία τον βιντεοσκοπούσε

Μια περίεργη υπόθεση εξετάζει το ΤΑΕ Πάφου με καταγγέλλουσα 26χρονη από την Ρωσία, η οποία ισχυρίζεται πως 30χρονος την έκλεψε.

Όπως είχαμε γράψει σε προηγούμενο μας δημοσίευμα, 26χρονη από τη Ρωσία κατήγγειλε στις Αρχές πως δέχθηκε επίθεση από 30χρονο άντρα με τον οποίο είχε συναντηθεί σε μπαράκι το βράδυ της Παρασκευής 27/07.

Όπως ισχυρίστηκε η 26χρονη, συναντήθηκε μαζί με τον 30χρονο, με σκοπό αυτός να την βοηθήσει να ενοικιάσει διαμέρισμα.

Στη συνέχεια ο 30χρονος ακολουθήσε την καταγγέλλουσα στο ξενοδοχείο όπου διαμένει. Σε κάποια στιγμή η 26χρονη μετέβη στην τουαλέτα και εξερχομένη από αυτήν, σύμφωνα πάντα με τον δικό της ισχυρισμό, αντίκρισε τον 30χρονο να... επεξεργάζεται την τσάντα της. Η 26χρονη υποστηρίζει πως ο 30χρονος της έκλεψε 1.400 ευρώ, ενώ ακολούθως της έσπασε το κινητό.

Ο εν λόγω άντρας συνελήφθη από την Αστυνομία, δίνοντας -ωστόσο- άλλη εκδοχή. Σύμφωνα την κατάθεσή του, ουδέποτε απέσπασε χρήματα από την 26χρονη. Όσο δε για το κινητό, ανέφερε πως συναντήθηκε με την 26χρονη στο ξενοδοχείο της και όταν βγήκε από την τουαλέτα αυτή τον βιντεοσκοπούσε, ενώ αυτός ήταν γυμνός.

Ακολούθως, ο 30χρονος εκνευρισμένος άρπαξε το κινητό της 26χρονης και το έσπασε, με σκοπό όπως ισχυρίστηκε να μην υπάρχει το οπτικό υλικό.

Όπως μας αναφέρθηκε από την Αστυνομία, διερευνώνται και οι δυο ισχυρισμοί, ενώ ο 30χρονος κατηγορήθηκε γραπτώς και αφέθηκε ελεύθερος.

Να σημειωθεί πως μετά την συμπλήρωση του φακέλου της υπόθεσης, θα διαβιβαστεί στην Νομική Υπηρεσία για περαιτέρω οδηγίες.

Ιωάννα Μάντζιηπα 

 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Στη Μέση Ανατολή και στις σχέσεις Ισραήλ και Ιράν είναι στραμμένα τα βλέμματα της διεθνούς κοινότητας για ακόμη μία φορά μετά το χτύπημα στο έδαφος της Τεχεράνης που αποδίδεται στο Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top