ΕΛΛΑΔΑ

MATI: Λουόμενοι στις παραλίες μια εβδομάδα μετά την τραγωδία – Απίστευτες ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

MATI: Λουόμενοι στις παραλίες μια εβδομάδα μετά την τραγωδία – Απίστευτες ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Φαίνεται πως παρά την τεράστια καταστροφή που υπέστη ο τόπος και παρά τις απώλειες τόσων ανθρώπινων ζωών, κάποιοι συνεχίζουν να ζουν σε κανονικούς ρυθμούς στο Μάτι.

Φωτογραφίες που κάνουν τον γύρo του διαδικτύου από το απόγευμα της Τρίτης (31/7) οι οποίες αρχικά δημοσιεύθηκαν από τον Ελλαδίτη δημοσιογράφο του Real News Ανδρέα Σαλεμή, δείχνουν ανθρώπους να παραθερίζουν στο Μάτι. Στην περιοχή όπου, μόλις πριν μερικές ημέρες, άνθρωποι έχασαν τις ζωές τους και άλλοι τις περιουσίες τους λόγω της φονικής πυρκαγιάς που ξέσπασε την Δευτέρα (23/7).

Στις πιο κάτω φωτογραφίες, που αναγνωρίζετε με σχετική ευκολία ότι πρόκειται για περιοχή που πλήγηκε από πυρκαγιά πρόσφατα (σ.σ. Μάτι), διακρίνονται άνθρωποι που δεν συγκινούνται με τον θάνατο και την καταστροφή.

Δεν συγκινούνται ούτε με τις σκέψεις που προκάλεσαν οι εικόνες που έκαναν τον γύρο του κόσμου: Στην ίδια παραλία, άνθρωποι έτρεχαν για να σωθούν. Στην ίδια θάλασσα, αναζητούνται ακόμα τα απανθρακωμένα πτώματα που άφησε πίσω της η φονική πυρκαγιά της προηγούμενης Δευτέρας (23/7).  

Οι εικόνες αυτές, δεν μπορούν παρά να προκαλέσουν αντιδράσεις, αφού ούτε το πένθος και η οργή των κατοίκων της περιοχής δεν έχουν καταλαγιάσει ακόμη.

Κάποιοι όμως, φαίνεται ότι δεν συγκινούνται από τα τραγικά γεγονότα που εκτυλίχθησαν στην περιοχή και προτιμούν να συνεχίζουν τις καλοκαιρινές τους διακοπές, κάτι που είναι δικαίωμα του καθενός, αλλά όχι επάνω στις στάχτες τόσων ζωών…

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Μεγάλο Σάββατο: Το τέλος των Παθών – Τα μεσάνυχτα η Ανάσταση του Κυρίου

Άγιος Φως: Θαύμα ή τελετή - Θεολόγος εξηγεί στο «Τ»

Σε «έξαρση» ο παρβοϊός πανευρωπαϊκά: Πρέπει να ανησυχούμε; Τι είναι και ποια τα συμπτώματα - Απαντά στο «Τ» ο Δρ. Καραγιάννης

Ήρθε Πάσχα, κατεβαίνω… χωριό – Ψήνουν σούβλες και παίζουν παραδοσιακά παιχνίδια – Δείτε εκδηλώσεις σε όλη την Κύπρο

Η σκηνή της Ανάστασης του «Ιησού από τη Ναζαρέτ» που κόπηκε στο μοντάζ - Η εξήγηση του Φράνκο Τζεφιρέλι - Δείτε βίντεο

Φειδίας Παναγιώτου: Το βίντεο με τον ιερέα πατέρα του να φέρνει το μήνυμα της Πρώτης Ανάστασης – Το στοίχημα για το «εκατοστάρι»



ΥΠΕΞ: «Αταλάντευτα μέσα στο πλαίσιο του ΣΑ ΟΗΕ για το Κυπριακό»

ΥΠΕΞ: «Αταλάντευτα μέσα στο πλαίσιο του ΣΑ ΟΗΕ για το Κυπριακό»

Την αταλάντευτη θέση της Κυπριακής Δημοκρατίας για λύση που θα κινείται απολύτως μέσα στο πλαίσιο του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ για διζωνική, δικοινοτική ομοσπονδία με πολιτική ισότητα και με πεδίο εκκίνησης των συνομιλιών το σημείο ωρίμανσης στο Κρανς Μοντανά, υπογράμμισε ο Υπουργός Εξωτερικών της Κύπρου Κωνσταντίνος Κόμπος, σε συνέντευξή του στα ΝΕΑ που δημοσιεύτηκε την Παρασκευή.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top