LIFESTYLE

Η Βίσση εμφανώς καταβεβλημένη μιλά για τις φονικές πυρκαγιές - Οι πληγές της οικογένειάς της - VIDEO

Η Βίσση εμφανώς καταβεβλημένη μιλά για τις φονικές πυρκαγιές - Οι πληγές της οικογένειάς της - VIDEO

Η Άννα Βίσση βρέθηκε στην Κύπρο για μια συναυλία στήριξης στους πληγέντες των φονικών πυρκαγιών στην Αττική και για πρώτη φορά την είδαμε να ξεσπαθώνει από λύπη και αγανάκτηση για όσα έχουν συμβεί στους συνανθρώπους μας.  

Η Άννα Βίσση πριν ανέβει στην σκηνή του Δημοτικού κήπου της Λευκωσίας μαζί με τον Αντώνη Ρέμο για να τραγουδήσει για τους πυρόπληκτους στην Ελλάδα μίλησε στο TvOne και περιέγραψε το πως ένιωσε αυτή και η οικογένειά της με τα όσα τραγικά εκτυλίχθηκαν στην καταστροφική πυρκαγιά της Αττικής. 

''Την πρώτη μέρα που το μάθαμε ήταν ένα νέο συγκλονιστικό. Ένιωσαν τα παιδιά ότι έχασαν τα πάντα και όταν συνειδητοποίησαν ότι έχουν ο ένας τον άλλον την άλλη μέρα η υλική απώλεια ξεχάστηκε", ανέφερε στο TVONE η Άννα Βίσση.

Η οικογένεια της Κύπριας τραγουδίστριας μετρά καταστροφές, αλλά μόλο υλικές. Εξηγεί η Άννα Βίσση: "Είναι πολύ άσχημο να χάνεις τους κόπους μιας ζωής ολόκληρης αλλά δεν συγκρίνεται ο πόνος του να χάνεις τους δικούς σου ανθρώπους. Και όλα αυτά που μάθαμε εκ των υστέρων και ακόμα εκκρεμούν πάρα πολλοί αγνοούμενοι, να βρεθούν οι δικοί τους, ούτε τη λέξη να ησυχάσουν μπορούμε να πούμε, κάπου να τελειώσει αυτό το μαρτύριο μέσα τους.".

Και συνέχισε: "Εμένα προσωπικά έχουν πληγεί οι άμεσοι συγγενείς μου, η αδερφή μου, το σπίτι της μαμάς μου, της οικογένειας του άντρα της αδελφής μου. Τα έζησα και από κοντά την επόμενη μέρα γιατί λείπαμε η αδερφή μου κι εγώ στην Θεσσαλονίκη και πήγαινα μετά καθημερινά στο Μάτι όπου έβλεπες ένα αλλόκοτο τοπίο, ένα μέρος ήταν μια χαρά... το ένα σπίτι και δίπλα το άλλο σπίτι εντελώς καμένο. Ο αέρας που υπήρχε εκείνο το βράδυ ήταν τόσο μανιασμένος, τόσο έτοιμος να πάρει ζωές στο πέρασμα του". 

Όσον αφορά στις ευθύνες, η ταλαντούχα συμπατριώτισσά μας είναι ξεκάθαρη: "Ο κόσμος τείνει είτε από συμφέρον να πει μετά, γιατί εκμεταλλεύονται πολλοί τέτοιες καταταστάσεις,για να πουν ποιος φταίεις και τι φταίει. Βεβαίως φταίμε, όλοι φταίμε. Δεν θα φταίει και ο άνθρωπος που διοικεί αυτή τη χώρα. Αν δεν έχουν φροντίσει λοιπόν η πυροσβεστική και η αστυνομία να είναι πιο εξοπλισμένοι αυτοί οι άνθρωποι, γιατί και οι πυροσβέστες άνθρωποι είναι, τί είναι, άνθρωποι ήρωες που διακινδυνεύουν τη ζωή τους αλλά πρέπει να έχουν και τον ανάλογο εξοπλισμό και να είναι αρκετοί ,τόσοι, ώστε να προλάβουν.

Μια κατάθεση ψυχής που μέσα από τα όσα εξιστορεί καταλαβαίνει κανείς γιατί βρέθηκε στην Κύπρο και συμμετέχει στην μεγάλη συναυλία #StandByGreece για να στηρίξει τους πληγέντες της Αττικής και να τιμήσει την μνήμη αυτών που έφυγαν τόσο άδικα.

"Δεν θέλουμε ευχαριστώ, και ειλικρινά όταν μου λένε ευχαριστώ αισθάνομαι πάρα πολύ άσχημα, μπορώ να σου πω είναι ως είναι προσβλητικό. Είμαστε άνθρωποι όλοι και εγώ και τη φωνή μου και την καταγωγή μου και την άμεση κιόλας πικρία μου θα έτρεχα οπουδήποτε με χρειαζόντουσαν πραγματικά". 

Δείτε στο παρακάτω απόσπασμα όλα όσα δήλωσε στην κάμερα του TVONE:

https://www.youtube.com/watch?v=T91wDGfMDcI&feature=youtu.be

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Μεγάλη η πυρκαγιά στην Πάφο, δυσκολεύουν την κατάσβεση οι ισχυροί άνεμοι - Δείτε βίντεο

Μεγάλη η πυρκαγιά στην Πάφο, δυσκολεύουν την κατάσβεση οι ισχυροί άνεμοι - Δείτε βίντεο

Φωτιά ξέσπασε γύρω στις 20.00 την Τετάρτη στην περιοχή του «Aphrodite Hills», παρά την Πέτρα του Ρωμιού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top