ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΑΙΡΟΣ: Σε κίτρινο συναγερμό η Κύπρος - Αναμένονται και βροχές

ΚΑΙΡΟΣ: Σε κίτρινο συναγερμό η Κύπρος - Αναμένονται και βροχές

Εποχική χαµηλή πίεση, ενώ σχετικά θερµή αέρια µάζα θα επηρεάζει την περιοχή, την Πέμπτη (2/8) και την Παρασκευή (3/8).

Την Πέμπτη (2/8) ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά, στα δυτικά και τα βόρεια παράλια, θα παρατηρούνται το πρωί παροδικά αυξηµένες νεφώσεις. Οι άνεµοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, αρχικά, ασθενείς µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ για να καταστούν, το απόγευµα, ισχυροί, 5 µποφόρ. Στα νοτιοδυτικά θα πνέουν µέχρι πολύ ισχυροί, 5 µε 6 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 40 βαθµούς στο εσωτερικό, στους 32 στα δυτικά παράλια, γύρω στους 35 στα υπόλοιπα παράλια και στους 31 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς και αρχικά τοπικά µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ και η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει γύρω στους 27 βαθµούς στο εσωτερικό και στα παράλια και στους 22 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Παρασκευή (3/8) ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ενώ κατά διαστήµατα θα παρατηρούνται τοπικά αυξηµένες νεφώσεις, κυρίως στα ορεινά νωρίς το απόγευµα. Η θερµοκρασία δεν αναµένεται να σηµειώσει αξιόλογη µεταβολή, για να κυµανθεί πάνω από τις µέσες κλιµατολογικές τιµές.

Το Σάββατο (4/8) και την Κυριακή (5/8) ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, αλλά κατά διαστήµατα θα παρατηρούνται τοπικά αυξηµένες νεφώσεις. Νεφώσεις, όµως, που θα αναπτύσσονται νωρίς το απόγευµα, ενδέχεται να δώσουν µεµονωµένες βροχές ή καταιγίδα, στα ορεινά.

Η θερµοκρασία θα σηµειώσει σταδιακά πτώση, για να κυµανθεί κοντά στις µέσες κλιµατολογικές τιµές.

Σημειώνεται ότι το Τμήμα Μετεωρολογίας εξέδωσε κίτρινη προειδοποίηση για την Πέμπτη από τις 13:00 μέχρι τις 16:00.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Σήμερα η υποβολή υποψηφιοτήτων για  Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

Δημοτικές Εκλογές: Σήμερα η υποβολή υποψηφιοτήτων για Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

Πραγματοποιείται σήμερα Πέμπτη 25 Απριλίου, η υποβολή υποψηφιοτήτων για τις εκλογές ανάδειξης Προέδρων Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top