ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Πως θα ΑΝΤΕΠΙΤΕΘΕΙ η Cytavision…

Πως θα ΑΝΤΕΠΙΤΕΘΕΙ η Cytavision…

Δεν νομίζουμε ότι… αιφνιδιάστηκαν τα μέλη του Δ.Σ. και τα διευθυντικά στελέχη της Cyta, από την ανακοίνωση ενοποίησης δυνάμεων της Prime Tel και Cablenet (EΔΩ λεπτομέρειες). 

Το πιθανότερο να γνώριζαν ήδη τη συμφωνία. Από την πρώτη μέρα που η Cablenet, είχε συμφωνήσει (κυρίως με ΑΠΟΕΛ και Ανόρθωση) να γίνει… παίχτης στην προβολή ντόπιων ποδοσφαιρικών αγώνων, είχαν σκάσει μύτη πληροφορίες, ότι θα ξεκινούσαν συζητήσεις για «συγχωνεύσεις». 

Η Cytavision χάνει δυνατά «χαρτιά», όπως είναι ο ΑΠΟΕΛ και η Ανόρθωση, ενώ από το 2019 και η ΑΕΚ αλλάζει «στέγη», αφού συμφώνησε πριν μερικούς μήνες με την Prime Tel. 

Μετακομίζει στην Cyta ή CFA.TV (δηλαδή ΚΟΠ ΤV) από το Καλοκαίρι του 2019 ο Απόλλωνας, αποχωρώντας μετά από πολλά χρόνια από την Prime Tel. Η ΑΕΛ παραμένει στο «μπουκέτο» στη Cytavision. 

Παρουσιάζει ενδιαφέρον πως θα… αντεπιτεθεί το συνδρομητικό κανάλι της Cyta, στο κοινό μέτωπο που έστησαν τα οι δυο ιδιωτικές πλατφόρμες. Ίσως μια κίνηση να είναι η δραματική μείωση της τιμής, των προσφερόμενων «πακέτων» στους συνδρομητές, λαμβανομένου υπόψη ότι χάνει και τρεις ομάδες του λεγόμενο BIG-6. 

Έχουν χρόνο να αντιδράσουν, αυτοί που κάνουν κουμάντο και λαμβάνουν αποφάσεις, σε σχέση με τις υπηρεσίες της Cytavision. Επειδή την περίοδο 2018-19, θα ισχύσει το «καθεστώς» των τελευταίων χρόνων. 

Το σημαντικό είναι, οι εξελίξεις που προκύπτουν στα τηλεοπτικά δρώμενα του τόπου, να αποβούν προς όφελος του καταναλωτή. 

Π.Χ.  

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Μεγάλο Σάββατο: Το τέλος των Παθών – Τα μεσάνυχτα η Ανάσταση του Κυρίου

Άγιος Φως: Θαύμα ή τελετή - Θεολόγος εξηγεί στο «Τ»

Σε «έξαρση» ο παρβοϊός πανευρωπαϊκά: Πρέπει να ανησυχούμε; Τι είναι και ποια τα συμπτώματα - Απαντά στο «Τ» ο Δρ. Καραγιάννης

Ήρθε Πάσχα, κατεβαίνω… χωριό – Ψήνουν σούβλες και παίζουν παραδοσιακά παιχνίδια – Δείτε εκδηλώσεις σε όλη την Κύπρο

Eurovision 2024: Η θέση της Κύπρου και της Ελλάδας στα προγνωστικά του televoting



Σείστηκαν οι εκκλησίες στο άκουσμα της Πρώτης Αναστάσεως - Δείτε βίντεο

Σείστηκαν οι εκκλησίες στο άκουσμα της Πρώτης Αναστάσεως - Δείτε βίντεο

Οι ιερείς σε όλες τις ορθόδοξες εκκλησίες έψαλαν το χαρμόσυνο μήνυμα της Πρώτης Αναστάσεως, κατά την τελετή της Ακολουθίας του εσπερινού του Μεγάλου Σαββάτου, που πάντα τελείται το πρωί.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top