ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

O KOA ευχαριστεί τους χορηγούς και υποστηρικτές επικοινωνίας της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Αθλητισμού BeActive

O KOA ευχαριστεί τους χορηγούς και υποστηρικτές επικοινωνίας της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Αθλητισμού BeActive

Ο Κυπριακός Οργανισμός Αθλητισμού διοργανώνει και φέτος, υπό την ιδιότητα του ως Εθνικός Συντονιστικός Φορέας, τη 4η ετήσια Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Αθλητισμού. Η Εβδομάδα θα πραγματοποιηθεί τόσο σε ευρωπαϊκό επίπεδο όσο και παγκύπρια βάση, την περίοδο 23 – 30 Σεπτεμβρίου 2018.

 


Κατά την περσινή διοργάνωση της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Αθλητισμού, η Κύπρος κατάφερε να διοργανώσει 148 δράσεις, με την συνδρομή 66 φορέων και τη συνολική δωρεάν συμμετοχή 198.000 συμπολιτών μας.
Με συνοδοιπόρους τους χορηγούς και υποστηρικτές επικοινωνίας, ο ΚΟΑ στοχεύει σε ακόμα μεγαλύτερη ανταπόκριση, τόσο από τους φορείς όσο και στη συμμετοχή των πολιτών στις δράσεις που θα διοργανωθούν κατά τη φετινή διοργάνωση.
O ΚΟΑ θέλει να ευχαριστήσει τους τηλεοπτικούς χορηγούς επικοινωνίας, τα κανάλια παγκύπριας εμβέλειας, ΡΙΚ, ΑNTENNA, TVONE, SIGMA, CYTAVISION και ALPHA Κύπρου. Οι χορηγοί επικοινωνίας θα προβάλουν το διαφημιστικό σποτ της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Αθλητικού #BeActive, αλλά και μέρος των δράσεων που θα πραγματοποιηθούν από 23 μέχρι και 30 Σεπτεμβρίου.
Παράλληλα, ευχαριστεί θερμά τους υποστηρικτές επικοινωνίας για τη θετική τους ανταπόκριση για την προβολή της 4ης Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Αθλητισμού και τη συνεχή στήριξη που παρέχουν για την επιτυχία της διοργάνωσης του #ΒeActive.
Υποστηρικτές επικοινωνίας είναι η εφημερίδα Πολίτης και οι ιστοσελίδες protathlima.com, themasports.com, newsbomb.com.cy, neolaiacy.com, activecy.com και foxpolitics.com.cy.
Η Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Αθλητισμού, πραγματοποιείται κάτω από την ομπρέλα της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, και έχει ως στόχο την αύξηση της συμμετοχής όλων των πολιτών στη φυσική δραστηριότητα και στον αθλητισμό σε όλα τα επίπεδα, έτσι ώστε να υιοθετήσουν έναν ενεργό και υγιή τρόπο ζωής. Όλες οι δράσεις της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Αθλητισμού συγχρηματοδοτούνται από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή μέσα από το Ευρωπαϊκό Χρηματοδοτικό Πρόγραμμα Erasmus +.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Υπό οκταήμερη κράτηση τέθηκε και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα, για την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top