ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Απ’ εκεί που έμεινε ο Ιδιάκεθ…

Απ’ εκεί που έμεινε ο Ιδιάκεθ…

Είδαμε την κυπελλούχο ΑΕΚ χθες, για πρώτη φορά στην τρέχουσα αγωνιστική περίοδο.

Μόνο το πρώτο ημίχρονο του επαναληπτικού με την Ντάνταλκ ή Ντούντολκ (ή ξέρω γω πως την λένε) στο «ΑΕΚ Αρένα», ήταν αρκετό για να μας δείξει, ότι, συνεχίζει απ’ εκεί που έμεινε την περασμένη αγωνιστική περίοδο. 

Έπαιξε ωραία μπαλίτσα, δεν έδωσε κανένα δικαίωμα στους Ιρλανδούς να πιστέψουν, ότι θα έφευγαν με «γεμάτες» βαλίτσες από την καυτή Κύπρο. 

Καθόλου τυχαία δεν ήταν η επιλογή της διοίκησης, να προσλάβει ξανά Ισπανό προπονητή. Ο Αντόνι Ιραόλα (φωτό) συνεχίζει ουσιαστικά απ εκεί που έμεινε η ομάδα με τον Ιμανόλ Ιδιάκεθ. 

Αποτελεί ευχάριστο γεγονός, για τους οπαδούς των κιτρινοπρασίνων, ότι οι νέοι παίχτες προσαρμόστηκαν στην ομάδα. Πιο γρήγορα ίσως και απ ότι θα περίμεναν πολλοί… 

Γνωρίζουν ότι τα πράγματα θα είναι σαφώς πιο δύσκολα τώρα με το… εμπόδιο της Στουρμ Γκρατς, αλλά με το κόκαλο και την ποιότητα που δείχνει να έχει η ομάδα, έχει πιθανότητες να προσπεράσει και τους Αυστριακούς. 

Π.Χ.  

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Στην Κύπρο η Ολγκίν: Βλέπει ΠτΔ και Τατάρ ξεχωριστά - Δυο ώρες διαφορά η μια συνάντηση από την άλλη

Στην Κύπρο η Ολγκίν: Βλέπει ΠτΔ και Τατάρ ξεχωριστά - Δυο ώρες διαφορά η μια συνάντηση από την άλλη

Στην Κύπρο ξανά προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ Μαρία Άνχελα Ολγκίν για συναντήσεις με τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας κα τον Τ/κ ηγέτη Ερσίν Τατάρ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top