ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΛΑΡΝΑΚΑ: Θεία δίκη – Έκλεψε αυτοκίνητο και αυτό τον… τιμώρησε

ΛΑΡΝΑΚΑ: Θεία δίκη – Έκλεψε αυτοκίνητο και αυτό τον… τιμώρησε

Μυστήριο με αναποδογυρισμένο αυτοκίνητο στον παλιό δρόμο Σκαρίνου – Κοφίνου.

Μια ώρα μετά τα μεσάνυχτα (ξημερώματα Παρασκευής 03/08) ειδοποιήθηκε ο αστυνομικός σταθμός Κοφίνου ότι υπάρχει τροχαίο ατύχημα στον προαναφερθέντα δρόμο.

Όταν μετέβησαν στο σημείο μέλη της αστυνομικής δύναμης διαπίστωσαν ότι όντως στο δρόμο υπήρχε ανατραπέν αυτοκίνητο, χωρίς ωστόσο να υπάρχει ο οδηγός του οχήματος στο σημείο.

Σύμφωνα με τις εξετάσεις των μελών της αστυνομικής δύναμης, φάνηκε πως ο οδηγός έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου, αυτό κινήθηκε πιο αριστερά κι εν συνεχεία κτύπησε σε ανάχωμα και δένδρα. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να ανατραπεί.

Ο ιδιοκτήτης του οχήματος κλήθηκε στον αστυνομικό σταθμό Κοφίνου για κατάθεση, ωστόσο, δήλωσε πλήρη άγνοια για το περιστατικό.

Ανέφερε ότι το όχημα ήταν σταθμευμένο σε μάντρα ζώων στον Άγιο Θεόδωρο και πως είχε δηλωθεί από τον ίδιο ως ακινητοποιημένο.

Εξήγησε ότι τα κλειδιά βρίσκονταν στην μίζα και ότι το αυτοκίνητο ήταν ξεκλείδωτο και κατά συνέπεια δεν γνωρίζει ποιος μπορεί να το πήρε.

Το σίγουρο είναι ότι εκείνος που έκλεψε το αυτοκίνητο, τιμωρήθηκε για την πράξη του...

*Φωτογραφία αρχείου

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Συγκεκριμένες ενέργειες για το μεταναστευτικό ζητά από την Κυβέρνηση και την Ευρωπαϊκή 'Ενωση η Ολομέλεια της Βουλής που συζήτησε την Πέμπτη το θέμα και ενέκρινε ψήφισμα με 16 ψήφους υπέρ και 10 εναντίον. Το ψήφισμα κατατέθηκε από τον ΔΗΣΥ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top