ΕΛΛΑΔΑ

Mεταφέρθηκε στις αγροτικές φυλακές Βόλου ο Κουφοντίνας

Mεταφέρθηκε στις αγροτικές φυλακές Βόλου ο Κουφοντίνας

 Τη σφοδρή αντίδραση του πρόεδρου της Νέας Δημοκρατίας προκάλεσε η ξαφνική μεταγωγή του δολοφόνου της 17Ν Δημήτρη Κουφοντίνα στις αγροτικές φυλακές Βόλου.

Μάλιστα ο Κυριάκος Μητσοτάκης απηύθυνε ερώτηση προσωπικά προς τον πρωθυπουργό, μέσω διαδικτύου, για τη μεταγωγή του Δημήτρη Κουφοντίνα στις αγροτικές φυλακές Βόλου.

«Το πρωί της Παρασκευής 03/08 έγινε στα μουλωχτά η μεταγωγή του τρομοκράτη Κουφοντίνα στις αγροτικές φυλακές Βόλου. Κ. Τσίπρα, την ώρα που η Ελλάδα θρηνεί και οι πολίτες σάς επιρρίπτουν προσωπικές ευθύνες για ανικανότητα, κυνισμό και συγκάλυψη, είναι προτεραιότητα η εξυπηρέτηση του κατά συρροή δολοφόνου;», έγραψε στον λογαριασμό του στο Τwitter ο πρόεδρος της ΝΔ.

Σημειώνεται ότι οι αγροτικές φυλακές είναι ανοιχτά καταστήματα και οι κρατούμενοι συμμετέχουν σε αγροτικές εργασίες, ενώ ο χρόνος κράτησης μετρά διπλά. Αυτό σημαίνει, σύμφωνα με εκτιμήσεις νομικών, ότι ενδεχομένως μέσα στα επόμενα 2-3 χρόνια ο Δημήτρης Κουφοντίνας, ο δολοφόνος της 17Ν, θα μπορεί να αποφυλακιστεί.

Σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες, ο ίδιος ο Κουφοντίνας έκανε αίτηση μεταφοράς του σε αγροτικές φυλακές και ο υπουργός Δικαιοσύνης την έκανε δεκτή.

 

Ας σημειωθεί ότι ο Δημήτρης Κουφοντίνας καταδικάστηκε σε 11 φορές ισόβια και 25 χρόνια για συμμετοχή σε 11 δολοφονίες, εκρήξεις, ληστείες και συμμετοχή στην τρομοκρατική οργάνωση 17Ν.

Η μεταφορά από τις φυλακές Κορυδαλλού έγινε με απόφαση της Κεντρικής Επιτροπής Μεταγωγών του υπουργείου Δικαιοσύνης, εν κρυπτώ.

 

 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Συγκεκριμένες ενέργειες για το μεταναστευτικό ζητά από την Κυβέρνηση και την Ευρωπαϊκή 'Ενωση η Ολομέλεια της Βουλής που συζήτησε την Πέμπτη το θέμα και ενέκρινε ψήφισμα με 16 ψήφους υπέρ και 10 εναντίον. Το ψήφισμα κατατέθηκε από τον ΔΗΣΥ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top