ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στην Πάφο ο Σάββας Βέργας – Εργάζεται σε ξενοδοχείο - 'Με περιμένουν με ανυπομονησία τα παιδιά μου' - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Στην Πάφο ο Σάββας Βέργας – Εργάζεται σε ξενοδοχείο - 'Με περιμένουν με ανυπομονησία τα παιδιά μου' - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Στην Πάφο βρίσκεται από το απόγευμα της Παρασκευής (03/08) ο πρώην Δήμαρχος Πάφου, Σάββας Βέργας.

Της Ιωάννας Μάντζιηπα 

Ο Σάββας Βέργας πήρε άδεια από τις Κεντρικές Φυλακές και το απόγευμα της Παρασκευής (03/08) αναχώρησε με προορισμό την πόλη του για να συναντήσει τα τρία του παιδιά.

Η κάμερα του ThemaOnline τον απάθανάτισε την στιγμή που εισέρχεται στο όχημα του, έξω από την πύλη των Κεντρικών Φυλακών.

Σε επικοινωνία που είχε με το ThemaOnline, μας ανάφερε πως τα συναισθήματα του είναι ανάμεικτα καθώς πλέον μπορεί να βγαίνει και εκτός φυλακών με άδειες και να μπορεί να επισκέπτεται την οικογένεια του.

«Εδώ και 3,5 χρόνια ήμουν στην κλειστή φυλακή, το τελευταίο διάστημα έχω ενταχθεί στην ανοικτή φυλακή και φυσικά νιώθω πολύ καλύτερα» μας ανάφερε.

«Είναι ανάμεικτα τα συναισθήματα μου και το ότι βγαίνω μερικές φορές, αυτό μου κάνει καλό, έτσι ώστε να επιστέψω πιο ομαλά στην κοινωνία. Δεν θα σας κρύψω πως νιώθω πολύ συγκινημένος καθώς με περιμένουν με ανυπομονησία οι τρεις μου γιοι», εξήγησε, προσθέτοντας πως η ζωή στις φυλακές τον έχει αλλάξει σαν άνθρωπο.

Να σημειώσουμε πως από τις 30 Ιουλίου ο Σάββας Βέργας εργάζεται στην Λευκωσία καθώς έχει ενταχθεί στο Κέντρο Εξωιδρυματικής Απασχόλησης και Αποκατάστασης.

«Από τις 30 Ιουλίου έχω ξεκινήσει να εργάζομαι σε ένα μικρό ξενοδοχείο στην πρωτεύουσα, αυτό με κάνει να νιώθω ακόμη πιο καλά. Δουλεύω στις Δημοσιές Σχέσεις και μέρα με την ημέρα τα πηγαίνω καλύτερα. Φεύγω στις 07:30 το πρωί και επιστρέφω στις 16:00 στις Κεντρικές για διανυκτέρευση. Η αλήθεια είναι πως το Κέντρο Απασχόλησης είναι πολύ καλό γιατί σε εντάσσει ομαλά στην ‘πραγματική’ ζωή χωρίς να σοκάρετε ξαφνικά από την μια ημέρα στην άλλη» επεσήμανε.

Ο Σάββας Βέργας σε δηλώσεις του μας ανάφερε επίσης πως, έχει κάνει αίτηση στο Συμβούλιο Αποφυλάκισης Κρατουμένων Επ΄ Αδεία και αναμένει πως με τον νέο έτος θα γίνει αποδεκτή η αποφυλάκισή του.

Θυμίζουμε πως ο πρώην δήμαρχος Πάφου καταδικάστηκε σε 6 χρόνια φυλάκισης για την υπόθεση του ΣΑΠΑ και άλλα δυο χρόνια για την υπόθεση του ΧΥΤΑ – ΧΥΤΥ.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου: Ανέμεναν εγκληματική ενέργεια οι Αρχές - Φαίνεται ότι είχαν τρίτο συνεργό οι δράστες

Απόπειρα φόνου: Ανέμεναν εγκληματική ενέργεια οι Αρχές - Φαίνεται ότι είχαν τρίτο συνεργό οι δράστες

Συνεχίζονται οι εντατικές έρευνες των Αρχών, για την απόπειρα φόνου που διαπράχθηκε το μεσημέρι της Τρίτης 23 Απριλίου, στη Λευκωσία, την ίδια ώρα που το θύμα της απόπειρας, ο 34χρονος, συνεχίζει να νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top