ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Τριποτσέρης και οι εξελίξεις… τρέχουν και με άλλους

Τριποτσέρης και οι εξελίξεις… τρέχουν και με άλλους

Εξι χρόνια μετά, ο Θόδωρος Τριποτσέρης επιστρέφει στη Δόξα Δράμας. Ο Γιάννης Μπύρος συμφώνησε προφορικά με τον 32χρονο κεντρικό αμυντικό, ο οποίος αναμένεται για τις υπογραφές και την οριστικοποίηση της συμφωνίας το αργότερο ως την Τετάρτη στην πόλη της Δράμας.

Τα τελευταία τρεισήμισι χρόνια ήταν στον Λεβαδειακό. Τα έξι τελευταία αγωνίστηκε στη Super League (σ.σ. Λεβαδειακός και ΟΦΗ), ενώ τη χρονιά 2011-12 φόρεσε ξανά τη φανέλα των «μαυραετών» στη Super League. Είχε παίξει σε 27 συνολικά παιχνίδια.

Οι εξελίξεις «τρέχουν» όμως στη Δόξα Δράμας.

ΦΥΤΑΝΙΔΗΣ: Σύμφωνα με τις πληροφορίες της «Μ», έγινε συνάντηση και με τον 34χρονο κεντρικό αμυντικό, Σωκράτη Φυτανίδη, με χρόνια θητείας σε Απόλλωνα Καλαμαριάς, Αστέρα Τρίπολης και Ατρόμητο. Εσχάτως έπαιξε στη Ρουμανία με τη Γκάζ Μετάν.
Ωστόσο, δεν προέκυψε συμφωνία και όλα συνηγορούν ότι η περίπτωση απόκτησης του δεν θα προχωρήσει περαιτέρω για τη Δόξα Δράμας.

ΑΡΓΕΝΤΙΝΟΣ: Κατά τα άλλα, η συνεργασία με τον Δημήτρη Χασομέρη λύνεται πρόωρα. Οι δύο πλευρές χωρίζουν, ο παίκτης αποτελεί παρελθόν, με τους «μαυραετούς» να εξετάζουν και προς άλλες κατευθύνσεις. Μάλιστα, η περίπτωση ενός Αργεντινού βρίσκεται ήδη στο προσκήνιο για τη Δόξα, η οποία κινείται ακόμη σε διαδικασία ενίσχυσης.

ΖΟΑΟ ΠΑΟΥΛΟ: Στη Θεσσαλονίκη βρίσκεται ήδη ο Ζοάο Πάουλο. Ο 30χρονος Βραζιλιάνος κεντρικός αμυντικός αναμένεται σήμερα (6/8) να περάσει από εργομετρικά και αν όλα κριθούν «Ο.Κ.», τότε θα ανακοινωθεί και επίσημα η συνεργασία των δύο πλευρών.

Συν τοις άλλοις, εξαιρετικές εντυπώσεις αφήνει κατά την προετοιμασία ο νεαρός Παρασκευάς, ο οποίος θα έχει θέση εκτός απροόπτου στο ρόστερ της νέας αγωνιστικής περιόδου.

ΠΑΤΡΑΛΗΣ: Λογικά, σήμερα (6/8), αναμένεται να οριστικοποιηθεί και ο δανεισμός του Μανόλη Πατράλη από τον ΠΑΟΚ στη Δόξα. Υπενθυμίζεται ότι ο 21χρονος χαφ ως το καλοκαίρι του 2021 έχει συμβόλαιο με τον Δικέφαλο. Η συμφωνία πρέπει να θεωρείται δεδομένη για την παραχώρηση του στους «μαυραετούς».

Πέρσι έκανε καλή χρονιά με τον Πλατανιά στη Super League. Κατέγραψε συνολικά 22 παρουσίες σε Πρωτάθλημα και Κύπελλο, έχοντας και ένα γκολ. Πρόπερσι ήταν στον Αιγινιακό και τη Football League, πάλι ως δανεικός από τον ΠΑΟΚ, έχοντας συνολικά 33 συμμετοχές με τέσσερα τέρματα.

ΧΑΤΖΗΤΕΡΖΟΓΛΟΥ: Ο 22χρονος κεντρικός αμυντικός, Οκάν Χατζητερζόγλου, θα φορά κι αυτός τη φανέλα της Δόξας στη νέα αγωνιστική περίοδο. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι Ξάνθη και Δόξα έχουν έρθει κοντά σε συμφωνία, με τον 22χρονο κεντρικό αμυντικό να πηγαίνει δανεικός στους «μαυραετούς».
Τα τελευταία 2,5 χρόνια ανήκει στο ρόστερ της Ξάνθης, ενώ πέρσι στο δεύτερο μισό της χρονιάς πήγε δανεικός στον Πανσερραϊκό. Επαιξε σε επτά ματς.

*** Από την έντυπη έκδοση της εφημερίδας Metrosport.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Σοβαρές καταγγελίες κατά αεροπορικών εταιρειών: Από καθυστερήσεις και βάρος αποσκευών μέχρι αλλαγές - Όσα πρέπει να ξέρετε

Θα καταταγείς στον στρατό; Όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις – Οι σημαντικές ημερομηνίες και οι εκπαιδεύσεις που θα ακολουθήσουν

Τροχαίο στη Λευκωσία - Στο νοσοκομείο τέσσερα πρόσωπα

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Ξανά στο Δικαστήριο οι 10 συλληφθέντες - Σήμερα η απόφαση για κράτηση

Τραγωδία στη Λεμεσό - Απεβίωσε 30χρονος ενώ έπαιζε ποδόσφαιρο



Φουντώνει η μάχη των ευρωεκλογών - Η επίθεση του Νικόλα κατά ΕΛΑΜ - Η ενόχληση του ΔΗΣΥ για τις κινήσεις Χριστοδουλίδη

Φουντώνει η μάχη των ευρωεκλογών - Η επίθεση του Νικόλα κατά ΕΛΑΜ - Η ενόχληση του ΔΗΣΥ για τις κινήσεις Χριστοδουλίδη

Με εντατικούς ρυθμούς μπαίνουν τα επιτελεία των κομμάτων στην τελική ευθεία για τις εκλογές της 9ης Ιουνίου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top