ΚΟΣΜΟΣ

Έσφαξε και τεμάχισε με τον άνδρα της τον εραστή της και τον σέρβιραν σε μπάρμπεκιου στους γείτονες

Έσφαξε και τεμάχισε με τον άνδρα της τον εραστή της και τον σέρβιραν σε μπάρμπεκιου στους γείτονες

Φρίκη προκαλεί η είδηση ότι ένα ζευγάρι στο Μίσιγκαν, σκότωσε τον εραστή της γυναίκας και στη συνέχεια αφού τον κομμάτιασαν με ηλεκτρικό πριόνι τον έκαναν μπάρμπεκιου και τον μοίρασαν στους γείτονες.

Όλα ξεκίνησαν από την ημέρα που παντρεύτηκαν ο Τζέισον και η Κέλι Κόχραν το 2004. Οι δυο τους ορκίστηκαν ότι όποιος κι αν έμπαινε ποτέ ανάμεσά τους θα τον σκότωναν μαζί.

Δέκα χρόνια αργότερα, το 2014, κι ενώ ζούσαν στο Άιρον Ρίβερ του Μίσιγκαν, ο γάμος τους πέρασε μια σοβαρή κρίση. Ο Τζέισον είχε προβλήματα υγείας κι η Κέλι έπεσε στην αγκαλιά ενός εργολάβου, που τον γνώρισε μέσω της δουλειάς της, ονόματι Κρις Ρέγκαν. Ο τελευταίος, ένας 53χρονος διαζευγμένος πατέρας δύο παιδιών, την πολιορκούσε με πανάκριβα δώρα, μέχρι που την σπίτωσε σ’ ένα άνετο διαμέρισμα. Όμως τα νέα έφθασαν στα αυτιά του άνδρα της, ο οποίος της θύμισε τον όρκο που είχαν δώσει.

Η Κέλι συμφώνησε ότι πρέπει να τηρήσει τη συμφωνία και προσκάλεσαν τον εραστή της στο σπίτι τους. Τον υποδέχθηκαν μ’ ένα όπλο, τον ακινητοποίησαν και τον κομμάτιασαν μ’ ένα ηλεκτρικό πριόνι. Έχοντας φροντίσει και την τελευταία λεπτομέρεια, διασκόρπισαν τα κομμάτια σε δάσος της γύρω περιοχής και παράτησαν το αμάξι του θύματος σ’ ένα πάρκινγκ. Η τελευταία πινελιά του εγκληματικού τους σχεδίου; Να σερβίρουν τα τελευταία κομμάτια από τη σορό του θύματος σε μπάρμπεκιου με τους γείτονες.

Ένα χαρτί με τη διεύθυνση της Κέλι που βρέθηκε στο αυτοκίνητο του θύματος οδήγησε την αστυνομία στα ίχνη του ζευγαριού. Αν και έψαξαν το σπίτι των κανιβάλων, δεν βρήκαν τίποτε. Η Κέλι παραδέχθηκε ότι είχε δεσμό με τον Κρις, αλλά υποστήριξε ότι αυτό δεν πείραζε τον άνδρα της γιατί είχαν ανοικτή σχέση. Κι αφού δεν βρέθηκε ίχνος του θύματος, γλίτωσαν την απαγγελία κατηγοριών και μετακόμισαν στην Ιντιάνα για να κάνουν ένα νέο ξεκίνημα.

Αλλά το παρελθόν συνέχισε να τους κυνηγά και στο νέο τους σπίτι. Σύντομα αρχίζουν οι καυγάδες, καθώς η Κέλι αγαπούσε τον εραστή της και θέλει να εκδικηθεί τον άντρα της που την ανάγκασε να μετάσχει στο φόνο του. Ένα βράδυ καλεί την Άμεσο Δράση και ουρλιάζει ότι ο άνδρας της δεν νιώθει καλά. «Κάνει εμετό, ιδρώνει», λέει. Όταν φθάνει το ασθενοφόρο, τους λέει ότι ο άνδρας της είναι καταθλιπτικός κι έχει πάρει ηρωίνη.

Η νεκροψία, ωστόσο, έδειξε ότι ο Τζέισον δεν πέθανε από υπερβολική δόση αλλά από ασφυξία. Οι Αρχές της απαγγέλλουν κατηγορίες για ανθρωποκτονία, εκείνη θα το σκάσει, αλλά θα συλληφθεί αργότερα και θα καταδικαστεί σε 65 χρόνια κάθειρξης.

«Θέλω να πεθάνω στη φυλακή», είπε στο δικαστήριο.

Η οικογένεια του Τζέισον υποπτεύεται ότι η Κέλι έχει σκοτώσει έως και εννέα ακόμη άνδρες σε τέσσερις πολιτείες των ΗΠΑ.

 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Οι ΗΠΑ καταρρίπτουν το αφήγημα Τατάρ - Δίνουν χρόνο στην αποστολή της Ολγκίν

Οικονομικές επιπτώσεις στην Κύπρο από την επίθεση του Ιράν στο Ισραήλ: Οικονομολόγος αναλύει στο «Τ» τα σενάρια

Καύσιμα: Εντός δεκαημέρου νέα αύξηση - Πώς θα επηρεάσει τις τιμές η κρίση στη Μέση Ανατολή - Φόβοι για €2 η βενζίνη

Μαρίνα Σάττι: Τι δήλωσε η ομάδα της για την ελληνική συμμετοχή και το μήνυμα της τραγουδίστριας

Εντόπισαν 113 κροτίδες σε οικία ανήλικου στη Λευκωσία - Αναμένεται να κληθεί για ανάκριση - Φωτογραφία



LIVE - Νετανιάχου: «Θα χτυπήσουμε έξυπνα το Ιράν...θα ενημερώσουμε τις ΗΠΑ»   

LIVE - Νετανιάχου: «Θα χτυπήσουμε έξυπνα το Ιράν...θα ενημερώσουμε τις ΗΠΑ»  

Ο πρωθυπουργός Μπενιαμίν Νετανιάχου ανέφερε πως το Ισραήλ θα επιτεθεί εκ νέου στο Ιράν μετά την απάντηση του δεύτερου στο φονικό χτύπημα στο ιρανικό προξενείο στη Συρία. Η είδηση μεταφέρθηκε από το κρατικό τηλεοπτικό δίκτυο Kan και αναφέρει πως θα έχουν ειδοποιηθεί οι σύμμαχοι του Ισραήλ, για να λάβουν αντίμετρα από πιθανή απάντηση του Ιράν. Οι ΗΠΑ απέκλεισαν το ενδεχόμενο να συμμετάσχουν σε οποιαδήποτε ισραηλινή αντεπίθεση κατά του Ιράν, ενώ το πολεμικό υπουργικό συμβούλιο του Ισραήλ δεν έλαβε απόφαση σχετικά με το τι μέτρα θα λάβει ως απάντηση στην επίθεση της Τεχεράνης. Το ThemaOnline σας μεταφέρει όλες τις εξελίξεις

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top