ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΛΑΡΝΑΚΑ: 'Μίλησε' η νεκροτομή για την άτυχη Φωτούλα

ΛΑΡΝΑΚΑ: 'Μίλησε' η νεκροτομή για την άτυχη Φωτούλα

Σε πνιγμό εντός ύδατος οφείλεται ο θάνατος της Φωτούλας Στυλιανού, 49 χρόνων από τη Λάρνακα, η οποία πνίγηκε χθες βράδυ στη θαλάσσια περιοχή του ΚΟΤ στη Λάρνακα όπου πήγε για κολύμπι.

Η νενομισμένη νεκροτομή επί της σορού της 49χρονης διενεργήθηκε την Τρίτη (7/8) από την Ιατροδικαστή Αγγελική Παπέττα στο νεκροτομείο του Γενικού Νοσοκομείου Λάρνακας η οποία αποφάνθηκε ότι ο θάνατος της γυναίκας οφείλεται «σε πνιγμό εντός ύδατος».

Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με την Αστυνομία γύρω στις οκτώ το βράδυ της Δευτέρας (6/8) νεκρή γυναίκα μεταφέρθηκε από ασθενοφόρο των Βρετανικών Βάσεων Δεκέλειας στο ΤΑΕΠ του Γενικού Νοσοκομείου Λάρνακας.

Η γυναίκα βρισκόταν για κολύμπι λίγο πιο πάνω από την περιοχή του ΚΟΤ στη Λάρνακα που είναι έδαφος των Βρετανικών Βάσεων Δεκέλειας.

Οι επί καθήκοντι ιατροί του Γενικού Νοσοκομείου Λάρνακας διαπίστωσαν το θάνατο της γυναίκας, ενώ από εξετάσεις που διενήργησαν μέλη του ΤΑΕ Λάρνακας διαπιστώθηκε ότι η σορός δεν έφερε εξωτερικές κακώσεις.

Από έρευνες της Αστυνομίας διαπιστώθηκε ότι η νεκρή είναι η Φωτούλα Στυλιανού, 49 χρόνων από τη Λάρνακα.

ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Στη Μέση Ανατολή και στις σχέσεις Ισραήλ και Ιράν είναι στραμμένα τα βλέμματα της διεθνούς κοινότητας για ακόμη μία φορά μετά το χτύπημα στο έδαφος της Τεχεράνης που αποδίδεται στο Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top