ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΕΠ. ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ - Ένταση με αστυνομικό και Γ. Καλοψιδιώτη: «Βάλ' τη γλώσσα σου μέσα»

ΕΠ. ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ - Ένταση με αστυνομικό και Γ. Καλοψιδιώτη: «Βάλ' τη γλώσσα σου μέσα»

Ένταση σημειώθηκε λίγο πριν τις 12:00 το μεσημέρι της Τρίτης (7/8) στο Επαρχιακό Δικαστήριο Αμμοχώστου, λίγο μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας αγόρευσης για μετριασμό της ποινής των κατηγορουμένων που κρίθηκαν ένοχοι για το επεισόδιο που σημειώθηκε στο SOHO στις 30 Σεπτεμβρίου του 2016.

Όπως πληροφορούμαστε, υπήρξε ένταση μεταξύ αξιωματικού της Αστυνομίας και τον Γιάννη Καλοψιδιώτη, ανιψιό του δολοφονηθέντα Φάνου.

Ενώ ο τελευταίος μιλούσε σε συνεργάτες του στο χώρο στάθμευσης του δικαστηρίου, ο αξιωματικός της Αστυνομίας φέρεται να του είπε: «Βάλ’ τη γλώσσα σου μέσα, μεν μιλάς πολλά εσού».

Αυτό προκάλεσε την φραστική αντίδραση του Γιάννη Καλοψηδιώτη, ο οποίος ανέφερε στο μέλος της Αστυνομίας ότι δεν έχει το δικαίωμα να του μιλά με αυτόν τον τρόπο, ιδιαίτερα από τη στιγμή που η Αστυνομία δεν έπραξε το καθήκον της, με αποτέλεσμα ο ίδιος να βιώσει τα τελευταία χρόνια τις τραγικές δολοφονίες του θείου του Φάνου Καλοψιδιώτη και του παππού του.

Κατά τα άλλα, εντύπωση προκάλεσε  η παρουσία μεγάλης αστυνομικής δύναμης στον χώρο του Επαρχιακού Δικαστηρίου Αμμοχώστου.

Παρευρισκόμενος έκανε λόγο για παρουσία τουλάχιστον 50 μελών της δύναμης, εντός και εκτός της δικαστικής αίθουσας, οι οποίοι έκαναν ενδελεχή έρευνα ακόμη και στα οχήματα των συμμετεχόντων στην δικαστική διαδικασία.

Να σημειωθεί ότι για το επεισόδιο στο SOHO, το Δικαστήριο έκρινε ένοχους ύστερα από ακροαματική  διαδικασία τους Παναγιώτη Καλλιτσιώνη 27 χρόνων από τη Δερύνεια, Νικόλα Ευαγγελίδη, 31 ετών από το Αυγόρου, διευθυντή του νυχτερινού κέντρου, Ανδρέα Ηροδότου 27 χρόνων ιδιώτη φύλακα από την Αγία Βαρβάρα Λευκωσίας και Γιάννο Χρίστου 28 χρόνων γκαρσόνι από τη Μοσφιλωτή. Σημειώνεται επίσης ότι οι τέσσερις κατηγορούμενοι είχαν συλληφθεί μαζί με άλλα δύο άτομα τα οποία αθωώθηκαν από το Δικαστήριο.

Την Τρίτη (7/8) η υπεράσπιση αγόρευσε για μετριασμό της ποινής των καταδικασθέντων που θα ανακοινωθεί στις 9 Αυγούστου.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Οι ΗΠΑ καταρρίπτουν το αφήγημα Τατάρ - Δίνουν χρόνο στην αποστολή της Ολγκίν

Οικονομικές επιπτώσεις στην Κύπρο από την επίθεση του Ιράν στο Ισραήλ: Οικονομολόγος αναλύει στο «Τ» τα σενάρια

Καύσιμα: Εντός δεκαημέρου νέα αύξηση - Πώς θα επηρεάσει τις τιμές η κρίση στη Μέση Ανατολή - Φόβοι για €2 η βενζίνη

Μαρίνα Σάττι: Τι δήλωσε η ομάδα της για την ελληνική συμμετοχή και το μήνυμα της τραγουδίστριας

Εντόπισαν 113 κροτίδες σε οικία ανήλικου στη Λευκωσία - Αναμένεται να κληθεί για ανάκριση - Φωτογραφία



LIVE - Νετανιάχου: «Θα χτυπήσουμε έξυπνα το Ιράν...θα ενημερώσουμε τις ΗΠΑ»   

LIVE - Νετανιάχου: «Θα χτυπήσουμε έξυπνα το Ιράν...θα ενημερώσουμε τις ΗΠΑ»  

Ο πρωθυπουργός Μπενιαμίν Νετανιάχου ανέφερε πως το Ισραήλ θα επιτεθεί εκ νέου στο Ιράν μετά την απάντηση του δεύτερου στο φονικό χτύπημα στο ιρανικό προξενείο στη Συρία. Η είδηση μεταφέρθηκε από το κρατικό τηλεοπτικό δίκτυο Kan και αναφέρει πως θα έχουν ειδοποιηθεί οι σύμμαχοι του Ισραήλ, για να λάβουν αντίμετρα από πιθανή απάντηση του Ιράν. Οι ΗΠΑ απέκλεισαν το ενδεχόμενο να συμμετάσχουν σε οποιαδήποτε ισραηλινή αντεπίθεση κατά του Ιράν, ενώ το πολεμικό υπουργικό συμβούλιο του Ισραήλ δεν έλαβε απόφαση σχετικά με το τι μέτρα θα λάβει ως απάντηση στην επίθεση της Τεχεράνης. Το ThemaOnline σας μεταφέρει όλες τις εξελίξεις

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top