ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΠΑΦΟΣ: Δεν παραδέχεται την κλοπή των 4 χιλιάδων ο 52χρονος

ΠΑΦΟΣ: Δεν παραδέχεται την κλοπή των 4 χιλιάδων ο 52χρονος

Οι δύο κατηγορούμενοι ηλικίας 52 και 37 ετών για την υπόθεση κλοπής από τσάντα του χρηματικού ποσού των 4.000 ευρώ παρουσιάστηκαν την Τρίτη 07/08 ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Πάφου για να απαντήσουν παραδοχή ή μη στις κατηγορίες που αντιμετωπίζουν για συνωμοσία προς διάπραξη κακουργήματος και κλοπή.

Ο 52χρονος απάντησε μη παραδοχή στις κατηγορίες που αντιμετωπίζει και το Δικαστήριο όρισε την υπόθεση για έναρξη της ακροαματικής διαδικασίας στις 20.12.2018

Ο συγκατηγορούμενος του 37 ετών ζήτησε νομική αρωγή και το αίτημα του θα εξεταστεί 31.8.2018

Επίσης το Δικαστήριο διέταξε όπως οι δύο αφεθούν ελεύθεροι με όρους. Και οι δύο υπέγραψαν εγγύηση 5.000 ευρώ έκαστος, παρέδωσαν τα ταξιδιωτικά τους έγγραφα, τα ονόματα τους τοποθετήθηκαν στο stop list ενώ θα πρέπει να υπογράφουν μία φορά την εβδομάδα στον κεντρικό αστυνομικό σταθμό. 

Η υπόθεση αφορά κλοπή χρηματικού ποσού €4000 από τσάντα ώμου που ήταν μέσα σε φορτηγό όχημα, το οποίο ήταν σταθμευμένο σε περιοχή στην επαρχία Πάφου. Η κλοπή καταγγέλθηκε στην Αστυνομία το απόγευμα της περασμένης Παρασκευής 20 Ιουλίου.

Κατά τη διερεύνηση της υπόθεσης προέκυψε μαρτυρία εναντίον του 52χρονου, καθώς και προσώπου ηλικίας 37 χρόνων. Αρχικά συνελήφθη ο 37χρονος το Σάββατο 21 Ιουλίου και ακολούθως ο 52χρονος.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Συγκεκριμένες ενέργειες για το μεταναστευτικό ζητά από την Κυβέρνηση και την Ευρωπαϊκή 'Ενωση η Ολομέλεια της Βουλής που συζήτησε την Πέμπτη το θέμα και ενέκρινε ψήφισμα με 16 ψήφους υπέρ και 10 εναντίον. Το ψήφισμα κατατέθηκε από τον ΔΗΣΥ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top