ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Απαντήσεις Γεάδη σε Σενέκη: 'Ασέλγησατε με τον χειρότερο τρόπο στην μνήμη Ισαάκ - Σολωμού'

Απαντήσεις Γεάδη σε Σενέκη: 'Ασέλγησατε με τον χειρότερο τρόπο στην μνήμη Ισαάκ - Σολωμού'

Απαντήσεις επί απαντήσεων στο πλαίσιο της «κόντρας» που ξέσπασε ανάμεσα σε Γεάδη Γεάδη και Χρίστο Σενέκη.

Το μέλος της ομάδας του ΔΗΚΟ για το Κυπριακό, με ανάρτησή του στο facebook τη Δευτέρα (06/08) αναφέρθηκε στον εκπρόσωπο Τύπου του ΕΛΑΜ Γεάδη Γεάδη διατυπώνοντας τη θέση ότι οικειοποιείται την πορεία μνήμης Ισαάκ - Σολωμού.

Την Τρίτη (07/08) ήταν η σειρά του κ. Γεάδη να ρίξει τα πυρά του μέσω facebook. Σε ανάρτηση/απάντηση στο facebook αναφέρει ο Χρίστος Σενέκης είναι κουμπάρος του Νικόλα Παπαδόπουλου.

Κι αφού πρώτα αφήνει αιχμές για την πολιτική πορεία του Σενέκη, απευθυνόμενος σ΄ αυτόν, του λέει: «Σε πείραξαν και εσένα οι μαύρες μπλούζες, όπως τον δικό σου Άθω Αντωνιάδη γιατί δεν μπορούσες να πεις σε ποια παραλία ήταν η νεολαία και οι βουλευτές του ΔΗΚΟ που ήταν θερμοί υποστηρικτές και συνοδοιπόροι στην πορεία των ΛΟΑΤ».

Στο τέλος αυτό που αναφέρει ο εκπρόσωπος Τύπου του ΕΛΑΜ σε μορφή υστερόγραφου είναι το εξής: «Αν ήσουν και στα 21 μνημόσυνα (όχι 22) θα με έβλεπες και χωρίς μπλούζα του ΕΛΑΜ».

Από τα πυρά του Γεάδη δεν ξεφεύγει και ο Πρόεδρος του ΔΗΚΟ Νικόλας Παπαδόπουλος για τον οποίο αναφέρει: «Θυμήθηκε μέχρι και το μνημόσυνο των δύο ηρωωμαρτύρων, αφού ενόψει Προεδρικών Εκλογών θεωρήσατε ότι οι θυσίες των ηρώων προσφέρονταν για κομματική οικειοποίηση και προεκλογική εκστρατεία, ξεχνώντας ότι τέτοιες πράξεις είναι πολύ ευτελείς».

Αυτούσια η ανάρτηση του Γεάδη:

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



LIVE: «Το Ιράν δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ» - Ρίχνουν τους τόνους Τεχεράνη και Τελ Αβίβ

LIVE: «Το Ιράν δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ» - Ρίχνουν τους τόνους Τεχεράνη και Τελ Αβίβ

Νέος συναγερμός σήμανε σε ολόκληρη τη Μέση Ανατολή, μετά τις αναφορές αμερικανικών ΜΜΕ για επίθεση του Ισραήλ στο Ιράν με πυραύλους. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τις εξελίξεις 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top