ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΛΑΡΝΑΚΑ: Λήπτης βοηθήματος «πιάστηκε» με €23 χιλιάδες –  Κοντραμπάντο ουσιών «βλέπει» η Αστυνομία

ΛΑΡΝΑΚΑ: Λήπτης βοηθήματος «πιάστηκε» με €23 χιλιάδες –  Κοντραμπάντο ουσιών «βλέπει» η Αστυνομία

Διάταγμα οκταήμερης κράτησης εξέδωσε το Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας για 49χρονο και 40χρονο από τη Λεμεσό.

Το διάταγμα εκδόθηκε την Τρίτη 07/08 για διευκόλυνση των ανακρίσεων της Αστυνομίας σχετικά με διερευνώμενες υποθέσεις συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος, παράνομης προμήθειας ναρκωτικών από άλλο πρόσωπο, παράνομης κατοχής ναρκωτικών και παράνομης κατοχής ναρκωτικών με σκοπό την προμήθεια σε άλλο πρόσωπο, δηλαδή ποσότητας ενός κιλού και 300 γραμμαρίων κοκαϊνης, αδίκημα που διαπράχθηκε στις 6 Αυγούστου 2018.

Οι συλληφθέντες είναι 49χρονος επαγγελματίας οδηγός και 40χρονος λήπτης δημόσιο βοηθήματος – και οι δυο από τη Λεμεσό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΛΑΡΝΑΚΑ: Τον έπιασαν με άσπρη σκόνη – Έρευνες σε δυο επαρχίες

Κατόπιν έρευνας μελών της ΥΚΑΝ στο σπίτι του λήπτη δημοσίου βοηθήματος, εντοπίστηκαν €22.730 σε μετρητά, ενώ ξεκίνησε και οικονομική έρευνα εναντίον του 40χρονου λόγω του «παράδοξου» της υπόθεσης καθώς πιστεύεται πως ο λήπτης δημοσίου βοηθήματος, «έπαιρνε» εισοδήματα και από την πώληση ναρκωτικών.

Υπενθυμίζουμε πως ο 48χρονος συνελήφθη το απόγευμα, της Δευτέρας 06/07 όταν μέλη της Αστυνομίας ανέκοψαν το αυτοκίνητο που οδηγούσε σε δρόμο της επαρχίας Λάρνακας και εντόπισαν στο πάτωμα των πίσω καθισμάτων του οχήματος μία χάρτινη συσκευασία που περιείχε ποσότητα άσπρης σκόνης κοκαΐνης, συνολικού μεικτού βάρους 1 κιλού και 300 γραμμαρίων.

Στη συνέχεια, το βράδυ της ίδιας μέρας, τα μέλη της Αστυνομίας προχώρησαν και στη σύλληψη του 40χρονου, βάσει Δικαστικού εντάλματος, μετά από μαρτυρία που προέκυψε εναντίον του.

 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Στη Μέση Ανατολή και στις σχέσεις Ισραήλ και Ιράν είναι στραμμένα τα βλέμματα της διεθνούς κοινότητας για ακόμη μία φορά μετά το χτύπημα στο έδαφος της Τεχεράνης που αποδίδεται στο Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top