ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΑΓ. ΝΑΠΑ: Λήξαν το επεισόδιο του SOHO – Οι ποινές στους τέσσερις από τους επτά κατηγορούμενους

ΑΓ. ΝΑΠΑ: Λήξαν το επεισόδιο του SOHO – Οι ποινές στους τέσσερις από τους επτά κατηγορούμενους

Με την επιβολή ποινών στους τέσσερις κατηγορούμενους που κρίθηκαν ένοχοι για το επεισόδιο που σημειώθηκε στο κέντρο διασκέδασης SOHO στην Αγία Νάπα, με παραπονούμενους τον Αιγύπτιο επιχειρηματία Ναγκίμπ Σαουίρις και τα άτομα της παρέας του, «έκλεισε» η υπόθεση.

Συγκεκριμένα, οι τρεις εκ των τεσσάρων καταδικασθέντων τιμωρήθηκαν με πρόστιμα ύψους €2.000 έκαστος, ενώ στον τέταρτο καταδικασθέντα του επεισοδίου, επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης τεσσάρων μηνών με αναστολή. 

Αξίζει να σημειωθεί πως στον χώρο του Δικαστηρίου υπήρχε ισχυρή αστυνομική δύναμη. Πληροφορίες αναφέρουν πως στους χώρους του δικαστηρίου βρίσκονταν αρκετές δεκάδες αστυνομικοί, πράγμα που σχολιάστηκε. "Είναι πρωτοφανές για μια υπόθεση πρόκλησης πραγματικής σωματικής βλάβης να λαμβάνονται τέτοιου είδους μέτρα ασφαλείας" σχολίασε άτομο στο ThemaOnline.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ: ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ SOHO: Αθωώθηκαν οι τρεις -Ένοχοι οι άλλοι τέσσερις σε μια κατηγορία

Υπενθυμίζουμε πως από την εκ πρώτης όψεως διαδικασία, οι τρεις από τους επτά κατηγορούμενους για το επεισόδιο, αθωώθηκαν, μειώνοντας τον αριθμό των κατηγορούμενων στους τέσσερις.

Υπενθυμίζουμε πως το επεισόδιο σημειώθηκε στις 30 Σεπτεμβρίου 2016 στο νυκτερινό κέντρο SOHO, στην Αγία Νάπα, όπου ο Αιγύπτιος επενδυτής της Μαρίνας της Αγίας Νάπας Ναγκίμπ Σαουίρις διασκέδαζε με την παρέα του.

Όλα άρχισαν όταν μέλος της παρέας του Αιγύπτιου μεγαλοεπενδυτή ανέβηκε στον καναπέ του νυκτερινού κέντρου για να χορέψει, με τον ιδιοκτήτη και την ασφάλεια του κέντρου, να αντιδρούν.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ: ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ VIDEO: Ο Sawiris 'κτυπήθηκε' στο SOHO αλλά λίγες ώρες μετά χόρευε… απτόητος στο πάρτι για τον θεμέλιο λίθο της μαρίνας της Αγ. Νάπας

 

 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Στη Μέση Ανατολή και στις σχέσεις Ισραήλ και Ιράν είναι στραμμένα τα βλέμματα της διεθνούς κοινότητας για ακόμη μία φορά μετά το χτύπημα στο έδαφος της Τεχεράνης που αποδίδεται στο Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top