ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Μετά τις ντόπες ΕΤΟΙΜΗ για τα αποκαλυπτήρια της

Μετά τις ντόπες ΕΤΟΙΜΗ για τα αποκαλυπτήρια της

Παρουσιάστηκε χθες στον κόσμο της ΑΕΛ.  Με αγιασμό και με παρουσία διοίκησης η ομάδα του Ντούσαν Κέρκεζ πήρε ιδανικές ντόπες από αρκετές εκατοντάδες φίλων της Λεμεσιανής ομάδας.

Διαβάστε:

Πήρε ΦΩΤΙΑ! Οι ντόπες των «Λεόντων» στην ομάδα του Κέρκεζ (ΒΙΝΤΕΟ – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Αποκαλυπτήρια για την ΑΕΛ…

Η ώρα 18:00 στο κοινοτικό γήπεδο Πάνω Πολεμιδιών η Λεμεσιανή ομάδα θα αναμετρηθεί με την Καρμιώτισσα στο πρώτο της φιλικό παιχνίδι μετά την επιστροφή της από το βασικό στάδιο προετοιμασίας στο Πράβετς της Βουλγαρίας.

Αν και αρχικά είχε προγραμματιστεί φιλικό παιχνίδι με την ΑΕΖ Ζακακίου, χθες αυτό ακυρώθηκε, ελέω ακαταλληλότητας του γηπέδου και προγραμματίστηκε φιλική αναμέτρηση απέναντι στην Καρμιώτισσα Πάνω Πολεμιδιών.

Από τη στιγμή που υπάρχει προγραμματισμένο και το αυριανό φιλικό παιχνίδι με την Αλκή στο ΓΣΖ για την ΑΕΛ, πρέπει να θεωρείται δεδομένο και λογικό από πλευράς του προπονητή, Ντούσαν Κέρκεζ, να παρατάσσει δύο διαφορετικές ενδεκάδες μέσα από αυτές τις συνεχόμενες αναμετρήσεις.  Δηλαδή, ο Βόσνιος κόουτς αναμένεται να χρησιμοποιήσει όλους τους παίκτες του σε αυτά τα δύο φιλικά παιχνίδια.

Η… πρόβα ενδεκάδας για την εκτός έδρας αναμέτρηση της πρεμιέρας του νέου πρωταθλήματος, η ΑΕΛ θα αντιμετωπίσει τον Ερμή Αραδίππου, θα γίνει για την ομάδα του Ντούσαν Κέρκεζ στο φιλικό παιχνίδι του Τσιρείου Σταδίου απέναντι στην Ανόρθωση το μεθεπόμενο Σάββατο, μία βδομάδα πριν την έναρξη των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων των γαλαζοκιτρίνων για τη σεζόν 2018-2019.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Συνεχίζεται η διαμάχη στη Δρομολοξιά - «Χτύπησε τη σύζυγό μου» - «Όλα όσα ακούστηκαν δεν ευσταθούν στην πραγματικότητα»

Στην Αστυνομία για κατάθεση με τους γονείς του ο 10χρονος για τις ζημιές στο Δημοτικό Λιβαδιών - Ψάχνουν και άλλα πρόσωπα

Απεβίωσε Κύπριος κατάδικος των Φυλακών - Ποια η αιτία

«Μίλησε» η νεκροτομή του 30χρονου Ευτύχιου Χαρίτου – Τα ευρήματα

Δίκη για το Μάτι: Ασκήθηκε έφεση από την Εισαγγελία για την απόφαση

Eurovision 2024: Ξεπέρασε το 50% στην τηλεθέαση το ΡΙΚ - Το εντυπωσιακό ποσοστό την ώρα της ανακοίνωσης



Το μήνυμα της Ολγκίν σε ΠτΔ και Τατάρ -  «Εύχομαι να δουν την υποστήριξη που έχουν και να προχωρήσουν μπροστά»

Το μήνυμα της Ολγκίν σε ΠτΔ και Τατάρ - «Εύχομαι να δουν την υποστήριξη που έχουν και να προχωρήσουν μπροστά»

Ολοκληρώθηκε η συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη με την προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των Ηνωμένων Εθνών, Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top