LIFESTYLE

Χώρισε ο «άτακτος» Κύπριος ποδοσφαιριστής- «Έσπασε» τη σιωπή της η τραγουδίστρια πρώην του

Χώρισε ο «άτακτος» Κύπριος ποδοσφαιριστής- «Έσπασε» τη σιωπή της η τραγουδίστρια πρώην του

Τους τελευταίους μήνες δεν απασχολεί τα ΜΜΕ με το ταλέντο του στο ποδόσφαιρο, αντιθέτως μονοπωλεί τα περιοδικά και γενικά τον τύπο με την προσωπική του ζωή και τις επώνυμες κυρίες που αλλάζει σαν…πουκάμισα.

Ο λόγος για τον πρώην διεθνή με την Ελπίδων της Κύπρου Mike Θαλασσίτη ο οποίος αποφάσισε να κάνει στροφή στη καριέρα του, να αφήσει το ποδόσφαιρο και να αφοσιωθεί στη νέα του καριέρα στην τηλεόραση αφού μέσα σε μια χρονιά συμμετείχε σε δύο ριάλιτι σόου και πιο συγκεκριμένα στο «Love Island» (ένα ριάλιτι ακατάλληλο για ανήλικους) καθώς και στο «Celebrities Go Dating»

Mέσα σε λίγους μήνες του είχαν χρεώσει σχέση του με την ετεροθαλή αδερφή της Κέιτ Μος, Λότι και είχε κάνει το γύρο του διαδικτύου ενώ παλαιότερα είχε απασχολήσει τον Τύπο με τη σχέση του με την παρουσιάστρια Καρολίν Φλακ και το μοντέλο Μπεθ Χίμφρεϊς.

Τελευταία του σχέση και «θυελλώδης έρωτας» όπως έγραφαν στη Βρετανία ήταν με την τραγουδίστρια MEGAN McKenna με την οποία μάλιστα πέρασαν και μια βδομάδα διακοπών στην Κύπρο δείχνοντας πολύ ερωτευμένοι.

Έλα όμως που ο Κύπριος που παίζει «τρελή μπαλίτσα» στο γυναικείο πληθυσμό την χώρισε και αυτή όπως αποκάλυψε η ίδια η Megan, σπάζοντας τη σιωπή της σε συνέντευξη στην Βρετανκή έκδοση του περιοδικού «Ok».

«Όλα συμβαίνουν για ένα λόγο» ήταν τα λόγια της 25χρονης σταρ στο Ηνωμένο Βασίλειο που πρόσθεσε πως δεν υπάρχει περίπτωση να είναι ξανά μαζί με τον Mike Θαλασσίτη  ή Muggy Mike όπως τον αναφέρουν τα δημοσιεύματα.

«Έμεινα μακριά, καθάρισα το μυαλό μου και πλέον είμαι πολύ απασχολημένη» δηλώνει η 25χρονη Megan, βασίλισσα των ριάλιτι στην Αγγλία που προσπαθεί έτσι να ξεπεράσει τον συμπατριώτη μας γόη.

Από την μεριά του ο Mike επιβεβαίωσε το χωρισμό του όταν παπαράτσι τον είδαν να πετάει ρούχα του μέσα στο αυτοκίνητο του έξω από το σπίτι της Megan δηλώνοντας: «Δεν είναι η Megan μου πλέον, η σχέση μας έχει τελειώσει. Της έδωσα τα πάντα και ακόμα δεν ήταν ευχαριστημένη»

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Απόπειρα φόνου στη Λευκωσία: Διασωληνωμένος ο 34χρονος - Συνεχίζονται οι έρευνες για εντοπισμό των δραστών

Μονή Αββακούμ: Την Παρασκευή η διαδικασία αίτησης των μοναχών για ακύρωση δέσμευσης περιουσιακών στοιχείων

Υπουργείο Υγείας: Αυτές είναι οι συστάσεις προς το κοινό για προστασία από τη σκόνη

Αφορά χαμηλοσυνταξιούχους: Έρχεται αυξημένο το φετινό πασχαλινό επίδομα - Δείτε το ποσό

Στον αέρα η ανάπτυξη λιμανιού-μαρίνας Λάρνακας - «Το έργο θα γίνει» διαμηνύει ο Βαφεάδης



Υπ. Γεωργίας: «Από φωτοβολίδα προκλήθηκε η πυρκαγιά στη Λεμεσό» - Εξετάζεται να τεθεί σε διαθεσιμότητα ο Διευθυντής της Υπηρεσίας Μεταλλίων

Υπ. Γεωργίας: «Από φωτοβολίδα προκλήθηκε η πυρκαγιά στη Λεμεσό» - Εξετάζεται να τεθεί σε διαθεσιμότητα ο Διευθυντής της Υπηρεσίας Μεταλλίων

Διοικητική έρευνα και εξέταση δυνατότητας να τεθεί σε διαθεσιμότητα ο Διευθυντής της Υπηρεσίας Μεταλλείων και Λατομείων, ζήτησε η Υπουργός Γεωργίας, Μαρία Παναγιώτου, αποδίδοντας την φωτιά, που ξέσπασε το πρωί στο Κρατικό Δάσος Λεμεσού, σε φωτοβολίδα, κατά τη διαδικασία καταστροφής φωτοβολίδων και καπνογόνων. Κάλεσε όλους να είναι προσεκτικοί καθώς «διανύουμε ένα πάρα πολύ δύσκολο καλοκαίρι» και τα επιπρόσθετα πτητικά μέσα δεν αναμένονται πριν τον Ιούνιο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top