ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Φιλική πεντάρα με προσωπικό σόου Ηλία!

Φιλική πεντάρα με προσωπικό σόου Ηλία!

Η ΑΕΛ αντιμετώπισε την Καρμιώτισσα σήμερα (10/8) σε φιλική αναμέτρηση την οποία κέρδισε με 4-0.

Ο Ντούσαν Κέρκεζ ξεκίνησε το παιχνίδι με τους Πρόσεκ, Χ. Κυριάκου, Ράσο, Α. Τεϊσέϊρα, Μιχαηλίδης, Φιντέλης, Αντάμοβιτς, Ρομάν, Μαρκόσκι, Μ. Ηλία, Πεχλιβάνης. Στο 17ο λεπτό ο Ιρένε ζήτησε αλλαγή μετά από ενοχλήσεις που ένιωσε (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ!) και την θέση του πήρε ο Μουστάκης.

Στο αγωνιστικό μέρος, η ΑΕΛ άνοιξε το σκορ στο 34′ με τον Μάριο Ηλία, ενώ με την λήξη του πρώτου ημιχρόνου ο ίδιος παίκτης διπλασίασε τα γκολ της ομάδας του αλλά και τα δικά του.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με αλλαγές για την ΑΕΛ καθώς βγήκαν οι Μαρκόσκι και Μιχαηλίδης και την θέση τους πήραν οι Γερολέμου, Παντελή.

Στο 54ο λεπτό ο Μάριος Ηλία έκανε το 3-0 και έτσι έφτασε στο χατ-τρικ με τον Ρομάν στο 61′ να ανεβάζει τον δείκτη του σκορ στο 4-0.

Ο Μάριος Ηλία είπε την τελευταία λέξη και με το τέταρτο (!) προσωπικό του γκολ στο παιχνίδι διαμόρφωσε το τελικό 5-0.

Χρήσιμα συμπεράσματα για τον Κέρκεζ που σε ακόμη ένα φιλικό είδε αρκετά πράγματα και σίγουρ θα κράτησε τις σημειώσεις του. Θα έχει να πει πολλά στους παίκτες του, στην προσπάθεια που κάνει να είναι έτοιμη η ΑΕΛ με την πρεμιέρα του πρωταθλήματος.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Μεγάλο Σάββατο: Το τέλος των Παθών – Τα μεσάνυχτα η Ανάσταση του Κυρίου

Άγιος Φως: Θαύμα ή τελετή - Θεολόγος εξηγεί στο «Τ»

Σε «έξαρση» ο παρβοϊός πανευρωπαϊκά: Πρέπει να ανησυχούμε; Τι είναι και ποια τα συμπτώματα - Απαντά στο «Τ» ο Δρ. Καραγιάννης

Ήρθε Πάσχα, κατεβαίνω… χωριό – Ψήνουν σούβλες και παίζουν παραδοσιακά παιχνίδια – Δείτε εκδηλώσεις σε όλη την Κύπρο

Η σκηνή της Ανάστασης του «Ιησού από τη Ναζαρέτ» που κόπηκε στο μοντάζ - Η εξήγηση του Φράνκο Τζεφιρέλι - Δείτε βίντεο

Φειδίας Παναγιώτου: Το βίντεο με τον ιερέα πατέρα του να φέρνει το μήνυμα της Πρώτης Ανάστασης – Το στοίχημα για το «εκατοστάρι»



ΥΠΕΞ: «Αταλάντευτα μέσα στο πλαίσιο του ΣΑ ΟΗΕ για το Κυπριακό»

ΥΠΕΞ: «Αταλάντευτα μέσα στο πλαίσιο του ΣΑ ΟΗΕ για το Κυπριακό»

Την αταλάντευτη θέση της Κυπριακής Δημοκρατίας για λύση που θα κινείται απολύτως μέσα στο πλαίσιο του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ για διζωνική, δικοινοτική ομοσπονδία με πολιτική ισότητα και με πεδίο εκκίνησης των συνομιλιών το σημείο ωρίμανσης στο Κρανς Μοντανά, υπογράμμισε ο Υπουργός Εξωτερικών της Κύπρου Κωνσταντίνος Κόμπος, σε συνέντευξή του στα ΝΕΑ που δημοσιεύτηκε την Παρασκευή.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top