ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΜΕΤΩΠΟ-ΠΑΙΔΕΙΑ: Ξανά μπροστά το Προεδρικό – Εν αναμονή αποφάσεων Χαμπιαούρη-Αναστασιάδη

ΜΕΤΩΠΟ-ΠΑΙΔΕΙΑ: Ξανά μπροστά το Προεδρικό – Εν αναμονή αποφάσεων Χαμπιαούρη-Αναστασιάδη

Το βράδυ του Σαββάτου (11/8) ή την Κυριακή (12/8) αναμένεται να συναντηθούν Κώστας Χαμπιαούρης και Νίκος Αναστασιάδης.

Πρόεδρος και Υπουργός Παιδείας θα συζητήσουν για τα επόμενα βήματα της κυβέρνησης σχετικά με το ναυάγιο που προκλήθηκε στον διάλογο με τις εκπαιδευτικές οργανώσεις.

Οι εκπαιδευτικοί έχουν ήδη εξαγγείλει την υλοποίηση των μέτρων για τα οποία αποφάσισαν ήδη, ενώ η προσοχή στρέφεται ξανά στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

Πάντως, η κυβέρνηση δεν προτίθεται να κάνει πίσω, ωστόσο τα στενά περιθώρια ίσως να προϋποθέτουν αλλαγές στη στάση των δύο πλευρών.

Όλα, λοιπόν, βρίσκονται εν αναμονή της συνεννόησης Χαμπιαούρη-Αναστασιάδη. Θα καταδειχθεί δε αν πρόκειται να δημοσιοποιηθούν λεπτομερώς οι θέσεις της κυβέρνησης για τον εξορθολογισμό του διδακτικού χρόνου, κάτι που θα βάζει στο παιχνίδι πια ολόκληρη την κοινωνία.

Αυτό που φαίνεται δε είναι η εμπλοκή των κομμάτων. Μετά τις ανακοινώσεις, ήρθαν οι συναντήσεις κάποιων κομμάτων με τις ηγεσίες των εκπαιδευτικών οργανώσεων, κάτι ίσως υποχρεώνει την κυβέρνηση να προχωρήσει σε επίλυση των ζητημάτων.

Α.Μ.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top