ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΜΕΤΩΠΟ-ΠΑΙΔΕΙΑ: Για «νομική δίωξη» του Υπουργού κάνει λόγο ο Φυλακτού – Επιτροπή Διερεύνησης - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΜΕΤΩΠΟ-ΠΑΙΔΕΙΑ: Για «νομική δίωξη» του Υπουργού κάνει λόγο ο Φυλακτού – Επιτροπή Διερεύνησης - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Μαίνεται ο πόλεμος στην Παιδεία και τα σχόλια δίνουν και παίρνουν ειδικά στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Σε ένα από αυτά, ο Πρόεδρος της ΠΟΕΔ σχολιάζει, μάλλον ειρωνικά, τις τελευταίες τοποθετήσεις του Γενικού Ελεγκτή.

Μάλιστα, διερωτάται αν πρέπει να διωχθούν νομικά πρώην Υπουργοί και Τεχνοκράτες «με βάση αυτά που λέει ο Γενικός Ελεγκτής για την Παιδεία».

Ο Φίλιος Φυλακτού, σε ακόμα μια έντονη τοποθέτηση, αξιώνει, μεταξύ σοβαρού και αστείου, «Επιτροπή Διερεύνησης» όπως έγινε με τον Συνεργατισμό.

Αυτούσια η ανάρτηση:

Με βάση αυτά που λέει ο Γενικός Ελεγκτής για την Παιδεία, δεν θα πρέπει, λογικά, να διωχθούν νομικά για διασπάθιση δημοσίου χρήματος πρώην Υπουργοί και Τεχνοκράτες του ΥΠΠ;;;

Μεταξύ αυτών, βέβαια, δεν θα πρέπει να είναι και ο νυν Υπουργός Παιδείας κ. Χαμπιαούρης, ο οποίος τα τελευταία χρόνια ήταν στην ηγετική πυραμίδα της Διεύθυνσης Δημοτικής Εκπαίδευσης αλλά δεν είπε οτιδήποτε, παρά μόνο πήγαινε με το "ρεύμα"..;;;

Αν δεχθούμε λοιπόν ότι έτσι έχουν τα πράγματα και όλα όσα αναφέρονται από αρμόδια χείλη (Γενικός Ελεγκτής, Κυβερνητικός Εκπρόσωπος κ.ά.) ισχύουν, τότε ο φορολογούμενος πολίτης έχει απαίτηση να τιμωρηθούν οι αίτιοι!!!

Η επίκληση του φορολογούμενου πολίτη δεν μπορεί να είναι επιλεκτική! Όπως έγινε και με τον Συνεργατισμό, θα πρέπει να διορισθεί Επιτροπή Διερεύνησης! Είτε για 1 ευρώ μιλούμε είτε για δισεκατομμύρια ευρώ η διαδικασία δεν αλλάζει!

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top