ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΜΕΤΩΠΟ-ΠΑΙΔΕΙΑ: «Όλα έγιναν για το γόητρο του Χαμπιαούρη» - Νέες εμπρηστικές δηλώσεις - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΜΕΤΩΠΟ-ΠΑΙΔΕΙΑ: «Όλα έγιναν για το γόητρο του Χαμπιαούρη» - Νέες εμπρηστικές δηλώσεις - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Τις απόψεις των κομμάτων για τη «λανθασμένη διαδικασία» που ακολούθησε το Υπουργείο Παιδείας, παραθέτει ο Φίλιος Φυλακτού σε νέα ανάρτησή του.

Ο Πρόεδρος της ΠΟΕΔ, διερωτάται «για ποια κοινή γνώμη μιλάμε» όταν ΑΚΕΛ, ΔΗΚΟ, ΕΔΕΚ, Οικολόγοι, Αλληλεγγύη και Συμμαχία Πολιτών τόνισαν την ανάγκη να γίνει σωστός διάλογος.

Όπως σημειώνει τη Δευτέρα (13/8) και ενώ βρίσκεται σε εξέλιξη η συνάντηση του Προέδρου Αναστασιάδη και του Υπουργού Παιδείας, τα κόμματα τόνισαν ότι έπρεπε να περάσει το θέμα από τη Βουλή.

Εκφράζει δε την ελπίδα να προχωρήσει ο Πρόεδρος με τον διάλογο, ενώ καταγγέλλει ότι η μεγαλύτερη κρίση στην οποία έχει περιέλθει η Παιδεία, έγινε εξαιτίας του γοήτρου του Κώστα Χαμπιαούρη.

Αυτούσια η ανάρτηση:

Όταν τα πολιτικά κόμματα ΑΚΕΛ, ΔΗΚΟ, ΕΔΕΚ, ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ, ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ, ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ, που ενημερώθηκαν για τα τεκταινόμενα στην Παιδεία, αναφέρονται στη λανθασμένη διαδικασία που ακολούθησε το ΥΠΠ και συμπαρέσυρε και την Κυβέρνηση, τονίζοντας την ανάγκη να γίνει σωστός διάλογος για όλα τα θέματα της Παιδείας για να γίνει σωστός εξορθολογισμός, ΤΟΤΕ για ποια κοινή γνώμη μιλάμε???

Τα πολιτικά αυτά κόμματα που αθροιστικά ξεπερνούν το 50%, τόνισαν ότι αν το θέμα αυτό περνούσε από τη Βουλή θα είχε κοπάσει η ένταση και η κρίση με μια απλή κίνηση: ΔΙΑΛΟΓΟΣ (καθίστε κάτω και βρέστε λύσεις σε 3, 5, 6 μήνες!!!).

Ελπίζω ότι αυτό θα πράξει και ο ΠτΔ. Έτσι κι αλλιώς το γόητρο του ΥΠΠ κ. Χαμπιαούρη για το οποίο η Παιδεία έχει περιέλθει στη μεγαλύτερη κρίση των τελευταίων δεκαετιών... ΔΕΝ ΔΙΑΣΩΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ! Τα έκανε όλα άνω κάτω! Αντί το γόητρο του κ. Χαμπιαούρη (το οποίο άτυπα επικαλέστηκε) είναι πιο σημαντικό να διασώσουμε την ΠΑΙΔΕΙΑ! Το χρονικό μοτίβο εντάσεων του κ. Χαμπιαούρη δεν θα κοπάσει. Μετά από αυτό κάτι άλλο θα αναδυθεί.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Συγκεκριμένες ενέργειες για το μεταναστευτικό ζητά από την Κυβέρνηση και την Ευρωπαϊκή 'Ενωση η Ολομέλεια της Βουλής που συζήτησε την Πέμπτη το θέμα και ενέκρινε ψήφισμα με 16 ψήφους υπέρ και 10 εναντίον. Το ψήφισμα κατατέθηκε από τον ΔΗΣΥ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top