ΕΛΛΑΔΑ

Τσίπρας για στρατιωτικούς: «Άγγελε, και Δημήτρη, καλή πατρίδα, και καλή λευτεριά»

Τσίπρας για στρατιωτικούς: «Άγγελε, και Δημήτρη, καλή πατρίδα, και καλή λευτεριά»

Με τη φράση «Άγγελε, και Δημήτρη, καλή πατρίδα, και καλή λευτεριά» χαιρετίζει ο Έλληνας Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας την αναγγελία της αποφυλάκισης των δύο Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνταν στην Αλεξανδρούπολη.

Σε ανάρτηση στον επίσημο λογαριασμό του στο twitter, o κ. Τσίπρας αναφέρει ότι η αποφυλάκιση των δύο Ελλήνων στρατιωτικών είναι πράξη δικαιοσύνης, που θα συμβάλει στην ενίσχυση της φιλίας, της καλής γειτονίας και της σταθερότητας στην περιοχή.

«Θέλω να συγχαρώ και να ευχαριστήσω τους δύο αξιωματικούς μας και τις οικογένειές τους, για το σθένος, την υπομονή και την εμπιστοσύνη στις προσπάθειες όλων μας, που εν τέλει δικαιώθηκαν. Άγγελε, και Δημήτρη, καλή πατρίδα, και καλή λευτεριά» καταλήγει ο Έλληνας Πρωθυπουργός.

Μετά την είδηση της αποφυλάκισης των δύο στρατιωτικών, ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας της Ελλάδας, Πάνος Καμμένος, ανήρτησε στον λογαριασμό του στο twitter μια εικόνα της Παναγίας της Ελευθερώτριας.

Από ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top