ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΑΓΙΑ ΝΑΠΑ: Ξυλοδαρμός 21χρονου - Υπό κράτηση δύο - Αναζητούνται και άλλοι

ΑΓΙΑ ΝΑΠΑ: Ξυλοδαρμός 21χρονου - Υπό κράτηση δύο - Αναζητούνται και άλλοι

Σε καταστολή στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας βρίσκεται τουρίστας 21 χρόνων από τη Βρετανία, ο οποίος τα ξημερώματα της Τρίτης 14/8 δέχθηκε επίθεση από ομοεθνείς του στην πλατεία της Αγίας Νάπας.

Υπό κράτηση δύο πρόσωπα σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση πρόκλησης βαριάς σωματικής βλάβης.

Στη σύλληψη δύο προσώπων ηλικίας 19 χρόνων προχώρησαν γύρω στις 9.00 το πρωί της Τετάρτης (15/8) μέλη της Αστυνομίας, βάσει Δικαστικών ενταλμάτων, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση πρόκλησης βαριάς σωματικής βλάβης.

Οι δύο 19χρονοι, ακολούθως της σύλληψης τους, παρουσιάστηκαν ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Αμμοχώστου, το οποίο ενέκρινε το αίτημα της Αστυνομίας και εξέδωσε διάταγμα οκταήμερης κράτησης τους, για σκοπούς διερεύνησης της υπόθεσης.

Η υπόθεση αφορά σε περιστατικό επίθεσης που δέχτηκε 21χρονος από άλλα πρόσωπα, γύρω στις 2.30 τα ξημερώματα της Τρίτης (14/8), στην επαρχία Αμμοχώστου.

Ο 21χρονος μεταφέρθηκε αρχικά στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου, όπου διαπιστώθηκε ότι έφερε τραύματα στο κεφάλι, μεταξύ των οποίων κάταγμα στην κροταφική χώρα και κάταγμα μαστοειδούς απόφυσης μέσου ωτός.

Στη συνέχεια, λόγω της σοβαρότητας της κατάστασης της υγείας του, ο 21χρονος διασωληνώθηκε και μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου νοσηλεύεται.

Το ΤΑΕ Αμμοχώστου διερευνά την υπόθεση.

Σύμφωνα με προηγούμενη ενημέρωση από την Αστυνομία μάρτυρες που είδαν το περιστατικό δήλωσαν ότι ο νεαρός δέχθηκε επίθεση από 12 άλλους τουρίστες από τη Βρετανία, αγνώστων, μέχρι εκείνη την στιγμή, στοιχείων, οι οποίοι και αναζητούνται από την Αστυνομία.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Αναχώρησε απόψε από το λιμάνι της Λάρνακας το σκάφος Jennifer φορτωμένο με ανθρωπιστική βοήθεια, όπως δήλωσαν στο ΚΥΠΕ αρμόδιες πηγές. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top