ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΠΑΡΑΛΙΜΝΙ: Μοιραίες οι διακοπές για τον άτυχο Παναγιώτη Ιωάννου

ΠΑΡΑΛΙΜΝΙ: Μοιραίες οι διακοπές για τον άτυχο Παναγιώτη Ιωάννου

Ο 50χρονος Παναγιώτης Ιωάννου, τέως κάτοικος Ιδαλίου, είναι ο άνδρας που εντοπίστηκε νεκρός από την γυναίκα του, στο τροχόσπιτό τους που ήταν σταθμευμένο στην περιοχή Κάπαρη στο Παραλίμνι.

Θυμίζουμε ότι, σύμφωνα με την Αστυνομία, τον άτυχο άνδρα, εντόπισε νεκρό το πρωί της Πέμπτης (16/8) η σύζυγός του, μέσα στο τροχόσπιτό όπου διέμεναν.

Το τροχόσπιτο ήταν σταθμευμένο σε ανοιχτό χώρο στην περιοχή Κάπαρη στο Παραλίμνι.

Όπως αναφέραμε σε προηγούμενο δημοσίευμά μας, το ζεύγος από την Λευκωσία, παραθέριζε στην περιοχή για τις καλοκαιρινές του διακοπές και διέμενε στο τροχόσπιτο, όπου εντοπίστηκε νεκρός ο άτυχος Παναγιώτης Ιωάννου.

Η σύζυγος του 50χρονου, το βράδυ της Τετάρτης (15/8) διανυχτέρευσε σε ξενοδοχείο μαζί με φίλους της οικογένειας και το πρωί της Πέμπτης (16/8) όταν επέστρεψε, εντόπισε τον άνδρα της νεκρό.

Στην περιοχή κλήθηκε ασθενοφόρο που μετέφερε τον 50χρονο στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου, όπου ο επί καθήκοντι ιατρός διαπίστωσε τον θάνατό του.

Η Αστυνομία εκ πρώτης όψεως απέκλεισε την εγκληματική ενέργεια.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Συγκεκριμένες ενέργειες για το μεταναστευτικό ζητά από την Κυβέρνηση και την Ευρωπαϊκή 'Ενωση η Ολομέλεια της Βουλής που συζήτησε την Πέμπτη το θέμα και ενέκρινε ψήφισμα με 16 ψήφους υπέρ και 10 εναντίον. Το ψήφισμα κατατέθηκε από τον ΔΗΣΥ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top