ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΑΙΡΟΣ: Έρχεται ομίχλη - Οι θερμοκρασίες της Πέμπτης - ΠΙΝΑΚΑΣ

ΚΑΙΡΟΣ: Έρχεται ομίχλη - Οι θερμοκρασίες της Πέμπτης - ΠΙΝΑΚΑΣ

Εποχική χαμηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή.

Το βράδυ της Πέμπτης (16/8), ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, παρόλο που αργότερα τοπικά, κυρίως στα παράλια, θα παρατηρούνται παροδικά αυξημένες χαμηλές νεφώσεις. Κατά τις αυγινές ώρες πιθανό να σχηματιστεί τοπικά αραιή ομίχλη, κυρίως σε υπήνεμες περιοχές του εσωτερικού και στα νοτιοανατολικά παράλια.

Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί ασθενείς, 3 μποφόρ. Η θάλασσα στα δυτικά και τοπικά στα βόρεια παράλια θα παραμείνει λίγο ταραγμένη, ενώ στα υπόλοιπα παράλια θα καταστεί σταδιακά ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 20 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 21 στα δυτικά και βόρεια παράλια, γύρω στους 22 στα υπόλοιπα παράλια και στους 18 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.
 
Αύριο ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, παρόλο που κυρίως στα δυτικά θα παρατηρούνται παροδικά αυξημένες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά μεταβλητοί ασθενείς 3 Μποφόρ, για να καταστούν σύντομα, κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, μέτριοι 4 Μποφόρ. Το απόγευμα στα νοτιοδυτικά και νότια θα πνέουν ισχυροί 5 Μποφόρ και παροδικά στα νοτιοδυτικά μέχρι πολύ ισχυροί 5 με 6 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη και το απόγευμα στα νότια και δυτικά μέχρι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 39 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 30 στα δυτικά παράλια, γύρω στους 34 στα υπόλοιπα παράλια και στους 28 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.
 
Αύριο βράδυ ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, παρόλο που τοπικά, κυρίως στα δυτικά παράλια, θα παρατηρούνται παροδικά αυξημένες χαμηλές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί ασθενείς 3 και τοπικά μέχρι μέτριοι 3 με 4 Μποφόρ. Η θάλασσα στα δυτικά και στα βόρεια παράλια θα είναι λίγο ταραγμένη, ενώ στα υπόλοιπα παράλια θα καταστεί σταδιακά ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη.
 
Το Σάββατο, την Κυριακή και τη Δευτέρα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα ίδια περίπου επίπεδα, θερμοκρασίες κοντά στις μέσες κλιματολογικές τιμές.
 
Οι θερμοκρασίες που καταγράφηκαν σήμερα και η σχετική υγρασία στις 3 το απόγευμα ήταν:
 

  Μέγιστη
Θερμοκρασία
Ελάχιστη
Θερμοκρασία
Σχετική
Υγρασία
Λευκωσία: 40°C 20°C 24%
Αεροδρόμιο Λάρνακας: 33°C 23°C 55%
Λεμεσός: 33°C 21°C 56%
Αεροδρόμιο Πάφου: 31°C 20°C 67%
Παραλίμνι 32°C 23°C 56%
Πρόδρομος 32°C 19°C 43%
Πόλις Χρυσοχούς: 34°C 19°C 48%

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τραγωδία στην άσφαλτο - Έχασε τη ζωή του ο Πολύκαρπος Μιχαήλ από την Κοκκινοτριμιθιά

Πάσχα στο σπίτι του θα κάνει ο παππούς Χρύσανθος - Αφέθηκε ελεύθερος ο 82χρονος

Καταγγελία για απαγωγή και κακοποίηση Σύρου - «Η αστυνομία δεν ενήργησε άμεσα» - Δείτε φωτογραφίες

Μονή Αββακούμ: Επανέρχονται οι δικηγόροι των μοναχών - Τι ζητούν από τον Μητροπολίτη Ησαΐα

Νηστεία: Ποιες τροφές μπορούμε να φάμε την Μεγάλη Εβδομάδα - Προτάσεις γευμάτων



Ανασκόπησε τις δράσεις για 2024 σε ειδική συνεδρία το Υπουργικό Συμβούλιο - Δείτε βίντεο

Ανασκόπησε τις δράσεις για 2024 σε ειδική συνεδρία το Υπουργικό Συμβούλιο - Δείτε βίντεο

Την εξέλιξη των 88 δράσεων που ανακοίνωσε στις αρχές του χρόνου για το 2024 ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδούλιδης, εξέτασε σε ειδική συνεδρίασή του το Υπουργικό Συμβούλιο, το απόγευμα της Δευτέρας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top