ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Διαχείριση, διατήρηση, αυτό που έπαθε εκ νέου… Ανατολικά, το αξιοσημείωτο και η ΥΠΕΡΒΑΣΗ

Διαχείριση, διατήρηση, αυτό που έπαθε εκ νέου… Ανατολικά, το αξιοσημείωτο και η ΥΠΕΡΒΑΣΗ

Ανώδυνη ήττα ήταν για τον Απόλλωνα αυτή που δέχθηκε το βράδυ της Πέμπτης στο εκτός έδρας παιχνίδι του με την Ντιναμό Μπρεστ στα πλαίσια των αγώνων ρεβάνς για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ.

Ο Σάββας Νεοκλέους σχολιάζει την εμφάνιση του Απόλλωνα

Η ομάδα του Σωφρόνη Αυγουστή με… ασπίδα το 4-0 που κέρδισε τον πρώτο αγώνα στο ΓΣΠ, έλεγχε σε μεγάλο βαθμό το παιχνίδι στη Λευκορωσία.  Διαχειρίστηκε σωστά την εξέλιξη του αγώνα, με τους παίκτες του, κυρίως, στο πρώτο ημίχρονο να ακολουθούν κατά γράμμα τις οδηγίες του προπονητή τους, ενώ αν ήταν ακόμη πιο προσεχτικοί και ουσιαστικοί σε κάποιες φάσεις, τότε θα μπορούσαν να άνοιγαν και το σκορ.

Συνάμα, έχοντας και το σκορ του πρώτου αγώνα με το μέρος τους, διατήρησαν και δυνάμεις οι παίκτες του Απόλλωνα ενόψει της συνέχειας, μιας και με το παιχνίδι να κυλάει και να είναι στο 0-0, τότε θεωρούσαν ότι μόνο με «αυτοκτονία» θα έχαναν το εισιτήριο πρόκρισης στον πλέι οφ προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ.

Κάτι παθαίνει στα τελικά στάδια… Ανατολικά της Ευρώπης!

Προς τα τελικά στάδια της αναμέτρησης, όμως, αν και με το εισιτήριο πρόκρισης στις αποσκευές της αποστολής του Απόλλωνα, για ακόμη ένα εκτός έδρας παιχνίδι, η Λεμεσιανή ομάδα δέχθηκε γκολ.  Όπως και στον πρώτο επίσημο αγώνα του για αυτή τη σεζόν, έστω και το βράδυ της Πέμπτης, δέχθηκε γκολ λίγο πριν το φινάλε.

Με τη Στούμπρας ο Απόλλωνας δέχθηκε το γκολ της ήττας με 1-0 σε «νεκρό» χρόνο καθυστερήσεις στη Λιθουανία, ενώ με την Ντιναμό Μπρεστ στη Λευκορωσία στο 86ο λεπτό.

Όπως και να ΄χει, όμως, δεν είχε συνέπειες το γκολ και ο Απόλλωνας είναι δικαίως στον πλέι οφ προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ.

Αξιοσημείωτα…

Στα αξιοσημείωτα του εκτός έδρας αγώνα με την Ντιναμό Μπρεστ το ντεμπούτο του Καραγιόλ.  Στο 70ο λεπτό αντικατέστηκε στον Σακέττι, έχοντας κάποιες καλές τοποθετήσεις στον αγωνιστικό χώρο.  Έδειξε κάποια καλά στοιχεία, αλλά χρειάζεται και άλλο χρόνο για να κριθεί αγωνιστικά…

Και τώρα η… υπέρβαση!

Ο Απόλλωνας επιστρέφει από τη Λευκορωσία χωρίς προβλήματα.  Το μυαλό κατευθείαν στράφηκε στις αναμετρήσεις με τη Βασιλεία για τον πλέι οφ προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ.

Σαφέστατα, πρόκειται για ένα πάρα πολύ δύσκολο εμπόδιο για τη Λεμεσιανή ομάδα.  Η Ελβετική ομάδα δεν είναι ούτε Στούμπρας, ούτε Ζελέζνιτσαρ, ούτε Ντιναμό Μπρεστ.  Η Βασιλεία εδώ και χρόνια έχει δείξει τι ομάδα είναι, όχι μόνο στο πρωτάθλημα Ελβετίας, αλλά και στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις όπου συμμετέχει.

Η ομάδα του Σωφρόνη Αυγουστή επιβάλλεται να υπερβάλει εαυτό και στα δύο παιχνίδια (την ερχόμενη Πέμπτη στη Βασιλεία και στη ρεβάνς του ΓΣΠ) για να μπορέσει για ακόμη μία χρονιά να βρεθεί στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ.

Πλέον, από την Παρασκευή (17-08-2018) από όσα σημείωσε στο μπλοκάκι του ο Περικλής Παπαπαναγή από την αναμέτρηση Βασιλεία – Βιτέσε, ο Αυγουστή και όλοι στο αποδυτήριο του Απόλλωνα θα στρωθούν στο «κοσκίνισμα» και στη δουλειά ενόψει των μαχών με την Ελβετική ομάδα.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Απόπειρα φόνου στη Λευκωσία: Διασωληνωμένος ο 34χρονος - Συνεχίζονται οι έρευνες για εντοπισμό των δραστών

Μονή Αββακούμ: Ζητούν παύση της ανακριτικής διαδικασίας οι δικηγόροι των μοναχών

Σε εξέλιξη πυρκαγιά στην Παρεκκλησιά – Στη «μάχη» και αεροπλάνο του Τμήματος Δασών - Δείτε βίντεο

Υπουργείο Υγείας: Αυτές είναι οι συστάσεις προς το κοινό για προστασία από τη σκόνη

Αφορά χαμηλοσυνταξιούχους: Έρχεται αυξημένο το φετινό πασχαλινό επίδομα - Δείτε το ποσό



Ανησυχία Κυβέρνησης για την εγκληματικότητα: «Αύξηση των περιπολιών, αλλά και των ενεργειών της ίδιας της Αστυνομίας»

Ανησυχία Κυβέρνησης για την εγκληματικότητα: «Αύξηση των περιπολιών, αλλά και των ενεργειών της ίδιας της Αστυνομίας»

Η Κυβέρνηση έχει λάβει μέτρα για την αντιμετώπιση της εγκληματικότητας τα οποία αξιολογούνται διαρκώς ως προς την αποτελεσματικότητα τους είπε σήμερα ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος κ. Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top