ΕΛΛΑΔΑ

ΧΑΝΙΑ: Κακόγουστο αστείο η απειλή για βόμβα σε αεροσκάφος - Αναστατώθηκαν 281 επιβάτες - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΧΑΝΙΑ: Κακόγουστο αστείο η απειλή για βόμβα σε αεροσκάφος - Αναστατώθηκαν 281 επιβάτες - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Ένα κακόγουστο αστείο ήταν τελικά, ο συναγερμός για βόμβα σε αεροσκάφος της Condor, το οποίο εκτελούσε το δρομολόγιο Χουγκάρντα-Ντίσελντορφ, και το οποίο έκανε έκτακτη προσγείωση στο αεροδρόμιο των Χανίων.

Λίγο μετά τις 23.30 το βράδυ της Πέμπτης (16/8) οι πυροτεχνουργοί ξεκίνησαν τις απαραίτητες ενέργειες, προκειμένου να ελεγχθεί, αν όντως υπήρχε εκρηκτικός μηχανισμός, στο αεροσκάφος.

Μετά τη 1 τα ξημερωμάτα της Παρασκευής (17/8), σύμφωνα με το Protothema.gr το πόρισμα έδειξε ότι δεν υπήρχε βόμβα, οπότε και επρόκειτο για μία φάρσα, εξαιτίας της οποίας κινητοποιήθηκαν αρκετοί άνθρωποι.

Αξίζει να σημειωθεί ότι από την αρχή, εφαρμόστηκε το πρωτόκολλο για τις καταστάσεις έκτακτης ανάγκης και οι επιβάτες αποβιβάστηκαν με ασφάλεια από το αεροσκάφος.

Το αεροσκάφος της Condor, αναμένεται να αναχωρήσει από το αεροδρόμιο των Χανίων και να συνεχίσει κανονικά για τον προορισμό του τις πρώτες πρωινές ώρες της Παρασκευής (17/8).

Υπενθυμίζεται ότι το αεροσκάφος είχε σταθμεύσει ανάμεσα στο αεροδρόμιο και στην αεροπορική βάση της Σούδας λίγο μετά τις 20.46 της Πέμπτης (16/8), ενώ στο σημείο βρέθηκαν ισχυρές δυνάμεις της Αστυνομίας, μεταξύ αυτών τα ΤΑΕ, οι ειδικές δυνάμεις, άνδρες της Πυροσβεστικής αλλά και ειδικά εκπαιδευμένος σκύλος της Αστυνομίας.

Στο αεροσκάφος επέβαιναν 281 επιβάτες, οι οποίοι αποβιβάστηκαν με ασφάλεια και απομακρύνθηκαν με λεωφορεία της Πολεμικής Αεροπορίας.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Οι ΗΠΑ καταρρίπτουν το αφήγημα Τατάρ - Δίνουν χρόνο στην αποστολή της Ολγκίν

Οικονομικές επιπτώσεις στην Κύπρο από την επίθεση του Ιράν στο Ισραήλ: Οικονομολόγος αναλύει στο «Τ» τα σενάρια

Καύσιμα: Εντός δεκαημέρου νέα αύξηση - Πώς θα επηρεάσει τις τιμές η κρίση στη Μέση Ανατολή - Φόβοι για €2 η βενζίνη

Μαρίνα Σάττι: Τι δήλωσε η ομάδα της για την ελληνική συμμετοχή και το μήνυμα της τραγουδίστριας

Εντόπισαν 113 κροτίδες σε οικία ανήλικου στη Λευκωσία - Αναμένεται να κληθεί για ανάκριση - Φωτογραφία



LIVE - Νετανιάχου: «Θα χτυπήσουμε έξυπνα το Ιράν...θα ενημερώσουμε τις ΗΠΑ»   

LIVE - Νετανιάχου: «Θα χτυπήσουμε έξυπνα το Ιράν...θα ενημερώσουμε τις ΗΠΑ»  

Ο πρωθυπουργός Μπενιαμίν Νετανιάχου ανέφερε πως το Ισραήλ θα επιτεθεί εκ νέου στο Ιράν μετά την απάντηση του δεύτερου στο φονικό χτύπημα στο ιρανικό προξενείο στη Συρία. Η είδηση μεταφέρθηκε από το κρατικό τηλεοπτικό δίκτυο Kan και αναφέρει πως θα έχουν ειδοποιηθεί οι σύμμαχοι του Ισραήλ, για να λάβουν αντίμετρα από πιθανή απάντηση του Ιράν. Οι ΗΠΑ απέκλεισαν το ενδεχόμενο να συμμετάσχουν σε οποιαδήποτε ισραηλινή αντεπίθεση κατά του Ιράν, ενώ το πολεμικό υπουργικό συμβούλιο του Ισραήλ δεν έλαβε απόφαση σχετικά με το τι μέτρα θα λάβει ως απάντηση στην επίθεση της Τεχεράνης. Το ThemaOnline σας μεταφέρει όλες τις εξελίξεις

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top