ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Με Ρέζα και Ντελατόρε για να πάρει το προβάδισμα

Με Ρέζα και Ντελατόρε για να πάρει το προβάδισμα

Η επόμενη μέρα του παιχνιδιού κύλησε ομαλά αφού η ομάδα πήρε την νίκη με ανατροπή και συνάμα την πρόκριση για ακόμη μια χρονιά στα πλει οφ του Γιουρόπα Λίγκ.

Οι πρωταθλητές μας έκαμψαν την αντίσταση της Μπερ Σέβα με μια εντυπωσιακή ανατροπή και απόδοση στο δεύτερο ημίχρονο και πέταξαν εκτός Ευρώπης τους Ισραηλινούς. Μια Βραζιλιάνικη παράσταση χθες ο αγώνας στο ΓΣΠ όπου Σόουζα και Καζού σκότωσαν να όνειρα του Μπακχάρ.

Πρέπει να κρατήσει αρκετά ο Μπαλταζάρ από τον αγώνα κόντρα στους Ισραηλινούς και να διορθώσει ακόμα περισσότερα. Η άμυνα είναι ένα καίριο σημείο και εκεί έδειξε αρκετές αδυναμίες.  Τα άκρα της άμυνας με Νσούε και Καζού ναι μεν έχουν επιθετικές αρετές αλλά πρέπει να προσέξουν και την άμυνα για να μην κινδυνέψει η ομάδα.

Με το πέρας και της σημερινής προπόνησης ο Αλωνεύτης έκανε και πάλι μέρος του κανονικού προγράμματος ενώ ο Λούκας Σόουζα αποχώρησε με αιμάτωμα και προληπτικά θα απουσιάσει από τις προπονήσεις. Οι ποδοσφαιριστές πήραν ρεπό για την αυριανή μέρα.

Πλέον όλοι στον ‘Αρχάγγελο’ έχουν τα βλέμματα στραμμένα στον γνωστό αντίπαλο την Αστάνα. Ο Μπρούνο Μπαλταζάρ ξεκίνησε την ανάλυση της ομάδας για να προετοιμάσει όσο καλύτερα την ομάδα. Ο πρώτος αγώνας είναι στο ΓΣΠ και πρέπει να πάρει ένα αποτέλεσμα που να ταξιδέψει στο Αζερμπαϊτζάν με ελπίδες για την πρόκριση. Το ότι γνωρίζει την Αστάνα είναι θετικό και πρέπει να βρει τις αδυναμίες της

Μετά και την νίκη η ψυχολογία της ομάδας έχει ανεβεί. Στα θετικά είναι η επιστροφή του Ντελατόρε αλλά και η εγγραφή του Ρέζα στον κατάλογο που λύνει τα χέρια του Μπαλταζάρ. Ο Ντε Βινσέντι δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής αφού συμπλήρωσε κάρτες.

Μπορεί να κτυπήσει άνετα την πρόκριση μιας και η Αστάνα δεν είναι ομάδα φόβητρο.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Παρασύρθηκε από όχημα πεζός στην Πάφο – Μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο – Η κατάσταση της υγείας του

Χειροπέδες σε 10 πρόσωπα για σωρεία αδικημάτων έξω από την ΑΔΕ Λεμεσού - Τραυματίστηκε αστυνομικός και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Η κροτίδα που στιγμάτισε τη ζωή του Κώστα: «Άνοιξα τα μάτια μου και έλειπαν τρία δάχτυλα» - Συγκλονιστικές εικόνες

Συμπλοκή νεαρών στη Λευκωσία: Χειροπέδες σε 18χρονο - Στην κατοχή του μαχαίρια και ναρκωτικά - Ανήλικος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Πάσχα: Αναλυτικά το εορταστικό ωράριο καταστημάτων - Πότε θα είναι ανοιχτά και πότε κλειστά

Famagusta: Δάφνη και Τεύκρος κάνουν το επόμενο βήμα στη σχέση τους



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Υπό οκταήμερη κράτηση τέθηκε και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα, για την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top