ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΚΥΠΡΟΣ: Δεν πήγαν σπίτι ‘παπαγάλοι' οι κυνηγοί - Πήραν μαζί τους πρόστιμα χιλιάδων ευρώ

ΚΥΠΡΟΣ: Δεν πήγαν σπίτι ‘παπαγάλοι' οι κυνηγοί - Πήραν μαζί τους πρόστιμα χιλιάδων ευρώ

Στην σύλληψη δύο προσώπων προχώρησε η Αστυνομία για υπόθεση λαθροθηρίας στην περιοχή Κουκλιών στους οποίους τους επιβλήθηκε πρόστιμο 3.997 ευρώ και 2.000 ευρώ.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, την Κυριακή 19/08 μέλη του Ταμείου Θήρας εντόπισαν στο έδαφος Κουκλιών 38χρονο από την Λεμεσό να κυνηγά σε μη επιτρεπόμενη περιοχή για το κυνήγι και να έχει στην κατοχή του δόκο ιδιοκτησίας 80χρονου ο οποίος τον συνόδευε .

Η περιοχή ήταν απαγορευμένη με αποτέλεσμα αυτοί να συλληφθούν και να μεταφερθούν στον αστυνομικό σταθμό Κουκλιών όπου στον 38χρονο επιβλήθηκε εξώδικο πρόστιμο 3.997 ευρώ και στον 80χρονο  πρόστιμο ύψους 2.000 ευρώ .

Ακολούθως αφού κατηγορήθηκαν γραπτώς για τα υπόλοιπα αδικήματα αφέθησαν ελεύθεροι για να κλητευθούν αργότερα.

Σημειώνεται πως είναι το δεύτερο περιστατικό λαθροθηρίας που  απασχολεί την αστυνομική διεύθυνση Πάφου και το Ταμείο Θήρας.

Λίγο πιο πριν η Αστυνομία προχώρησε στην σύλληψη 44χρονου στον οποίο του επεβλήθηκε πρόστιμο 2.300 ευρώ αφού αυτός συνελήφθη  να κυνηγά σε απαγορευμένη περιοχή χωρίς άδεια κατοχής και  χωρίς άδεια κυνηγίου από το 2013.

Από ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top