ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΟΜΑΔΑΡΑ η ασταμάτητη Σίτι: Έβαλε έξι γκολ και έφτιαξε… 32 ευκαιρίες! – ΒΙΝΤΕΟ

ΟΜΑΔΑΡΑ η ασταμάτητη Σίτι: Έβαλε έξι γκολ και έφτιαξε… 32 ευκαιρίες! – ΒΙΝΤΕΟ

Δημιουργώντας… 32 ευκαιρίες για γκολ, η Μάντσεστερ Σίτι «ισοπέδωσε» τη Χάντερσφιλντ, την οποία κέρδισε με 6-1, με τον Αγουέρο να σκοράρει… εις τριπλούν!

Η Μάντσεστερ Σίτι συνέχισε με εμφατικό τρόπο την υπεράσπιση του «στέμματος» της στην Premier League, καθώς με μπροστάρη τον Σέρχιο Αγουέρο που έκανε χατ τρικ, νίκησε με το… ευρύ 6-1 τη Χάντερσφιλντ στο «Etihad Stadium», για τη δεύτερη αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Η ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα, που κέρδισε με 2-0 την Άρσεναλ στο εναρκτήριο ματς της σεζόν, δεν έχασε ούτε έναν αγώνα πέρυσι στο γήπεδό της και η επικράτησή της απέναντι στους «τεριέ» δεν τέθηκε… ποτέ υπό αμφισβήτηση, όπως μαρτυρούν και οι… 32 προσπάθειες για γκολ!

Η Χάντερσφιλντ άντεξε ουσιαστικά για 25’, μέχρι, δηλαδή, ο Έντερσον να βρει με βολέ τον Αγουέρο κι εκείνος να νικήσει τον Χάμερ με ωραίο «μυτάκι» για το 1-0. Ο Γκαμπριέλ Χεσούς έκανε το 2-0, έξι λεπτά αργότερα, μέσα από την περιοχή, προτού ξανά ο Αγουέρο εκμεταλλευτεί το λάθος του αντίπαλου τερματοφύλακα, για το 3-0, στο 35ο λεπτό.

Ο Γιον Γκόρεντς-Στάνκοβιτς έδωσε ένα… ψήγμα ελπίδας στους φιλοξενούμενους, δύο λεπτά πριν την ανάπαυλα, μειώνοντας σε 3-1, μετά από προσπάθεια του Μουνιέ, ωστόσο με το.. καλημέρα στην επανάληψη ο Νταβίντ Σίλβα έκανε με εκπληκτική εκτέλεση φάουλ το 4-1 υπέρ των γηπεδούχων…

Ο Αγουέρο «σφράγισε» το χατ τρικ του , σπρώχνοντας τη μπάλα στα αντίπαλα δίχτυα από τη σέντρα του Μπεντζαμίν Μεντί στο 75’, προτού έρθει το αυτογκόλ του Τέρενς Κονγκολό και διαμορφώσει το τελικό 6-1.

Η Μάντσεστερ Σίτι φιγουράρει στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, με δύο νίκες σε ισάριθμα ματς και οκτώ γκολ στο ενεργητικό της, ενώ έχει δεχτεί μόνο ένα, την ώρα που η Χάντερσφιλντ παραμένει στα… χαμηλά χωρίς βαθμό.

Πηγή: sport-fm.gr
Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Παρασύρθηκε από όχημα πεζός στην Πάφο – Μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο – Η κατάσταση της υγείας του

Χειροπέδες σε 10 πρόσωπα για σωρεία αδικημάτων έξω από την ΑΔΕ Λεμεσού - Τραυματίστηκε αστυνομικός και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Η κροτίδα που στιγμάτισε τη ζωή του Κώστα: «Άνοιξα τα μάτια μου και έλειπαν τρία δάχτυλα» - Συγκλονιστικές εικόνες

Συμπλοκή νεαρών στη Λευκωσία: Χειροπέδες σε 18χρονο - Στην κατοχή του μαχαίρια και ναρκωτικά - Ανήλικος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Πάσχα: Αναλυτικά το εορταστικό ωράριο καταστημάτων - Πότε θα είναι ανοιχτά και πότε κλειστά

Famagusta: Δάφνη και Τεύκρος κάνουν το επόμενο βήμα στη σχέση τους



Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν: Η Κύπρος διαδραματίζει για την ΕΕ σημαντικό ρόλο - Τι είπε για Κυπριακό και Τουρκία

Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν: Η Κύπρος διαδραματίζει για την ΕΕ σημαντικό ρόλο - Τι είπε για Κυπριακό και Τουρκία

Η Κύπρος διαδραματίζει πολύ σημαντικό ρόλο για την Ευρωπαϊκή Ένωση με τη βαθιά της γνώση για τη Μέση Ανατολή, ανέφερε η Πρόεδρος της Κομισιόν, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν στην «Καθημερινή», φέρνοντας ως παράδειγμα την επίσκεψή της την ερχόμενη εβδομάδα στο Λίβανο με τον Πρόεδρο, Νίκο Χριστοδουλίδη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top