ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΣΥΜΦΩΝΙΑ: Ο παίκτης που φοράει το «τριφύλλι» από ΟΜΑΔΑΡΑ της Μπουντεσλίγκα (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

ΣΥΜΦΩΝΙΑ: Ο παίκτης που φοράει το «τριφύλλι» από ΟΜΑΔΑΡΑ της Μπουντεσλίγκα (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Σε κατ’ αρχήν συμφωνία με την Μπορούσια Ντόρτμουντ έφτασε ο Παναθηναϊκός προκειμένου ο Αργύρης Καμπετσής να αποκτηθεί ως ελεύθερος.

Αίσιο τέλος παίρνει η υπόθεση απόκτησης του Αργύρη Καμπετσή από τον Παναθηναϊκό καθώς οι πράσινοι έφτασαν σε συμφωνία με την Μπορούσια Ντόρτμουντ προκειμένου ο ποδοσφαιριστής να παραμένει ελεύθερος και οι Γερμανοί να διατηρήσουν ένα ποσοστό μεταπώλησης. Έτσι, ο νεαρός επιθετικός αναμένεται να περάσει άμεσα από ιατρικές εξετάσεις και εν συνεχεία εφόσον όλα πάνε καλά να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο με τους πράσινους.

Υπενθυμίζεται πως την Κυριακή ο Νίκος Νταμπίζας κατέθεσε νέα πρόταση στους Βεστφαλούς η οποία και τελικώς έγινε δεκτή με τον νεαρό επιθετικό να ντύνεται όπως όλα δείχνουν στα πράσινα. Έτσι, προστίθεται μία σημαντική επιλογή για την γραμμή κρούσης στα χέρια του Γιώργου Δώνη που βεβαίως περιμένει και την οριστική εξέλιξη στην υπόθεση του ξένου φορ.

Ο 19χρονος επιθετικός ξεκίνησε την καριέρα του από τις Ακαδημίες του Ολυμπιακού ενώ το καλοκαίρι του 2017 μετακόμισε στην Γερμανία για λογαριασμό της Ντόρτμουντ.

Συμφωνία Παναθηναϊκού – Ντόρτμουντ για Καμπετσή!
 

Πηγή: www.sdna.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

«Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, θα πραγματοποιήσει την τρίτη επίσκεψή της στην Κύπρο, στις 7 και θα παραμείνει έως τις 14 Μαΐου», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΓΓ του ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου ξένων ανταποκριτών στην έδρα του διεθνούς οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top