ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Πρώην παίκτης Ομόνοιας και Ολυμπιακού μίλησε για τη ΜΕΓΑΛΗ ευκαιρία που έχει η ΑΕΚ

Πρώην παίκτης Ομόνοιας και Ολυμπιακού μίλησε για τη ΜΕΓΑΛΗ ευκαιρία που έχει η ΑΕΚ

Ραδιοφωνικές δηλώσεις στον Super Sport FM παραχώρησε το μεσημέρι της Τρίτης ο πρώην επιθετικός της Ομόνοιας και του Ολυμπιακού, Γιόζεφ Κόσλεϊ, ο οποίος αναφέρθηκε στο ζευγάρι του πλέι οφ προκριματικού Γιουρόπα Λιγκ μεταξύ της Τρέντσιν και της ΑΕΚ.

«Η Τρέντσιν σαν ομάδα είναι διαφορετική ομάδα από τις άλλες της Σλοβακίας. Είναι ξένος ο ιδιοκτήτης, από την Ολλανδία και φέρνει παίκτες νεαρούς από το εξωτερικό και τους «φτιάχνει» και τους πουλάει, ενώ φέρνει και μεγάλους παίκτες από την Ευρώπη. Αυτό είναι το πλάνο του προέδρου. Είναι γρήγορη ομάδα, είναι νεαροί, ήταν μια μεγάλη έκπληξη η πρόκριση επί της Φέγενορντ. Έχει ένα πολύ καλό ποδοσφαιριστή, τον Μάντσε και είναι σε εξαιρετική φόρμα. Έχει παραπάνω παίκτες ξένους. Αμυντικά είναι το αδύνατο της σημείο. Συμφέρει την ΑΕΚ αυτή η ομάδα γιατί προσπαθεί να βάλει παραπάνω γκολ και δεν βλέπει πολύ την άμυνα της και ίσως είναι καλό για την ομάδα. Εγώ δίνω λίγο προβάδισμα στην ΑΕΚ. Δεν παίζουν στην έδρα τους, γιατί φτιάχνουν γήπεδο καινούργιο και θα παίξουν στην έδρα της Ζίλινα και ο χλοοτάπητας είναι πλαστικός και δεν ξέρω αν θα επηρεάσει την ΑΕΚ», ανέφερε αρχικά ο Κόσλεϊ και πρόσθεσε «Παίζουν 4-3-3 με κλασικό ολλανδικό στυλ. Είναι Ολλανδός ο προπονητής τους και νομίζω η Φέγενορντ τους υποτίμησε. Και στην Ολλανδία ισάξια έπαιξε η Τρέντσιν. Χρειάζεται προσοχή και έχει παίκτες καλούς μπροστά. Η ΑΕΚ όμως είναι έμπειρη ομάδα και νομίζω φέτος έχει την ευκαιρία να το κάνει. Η ομάδα από την Σλοβακία είναι καλή, αλλά είναι άπειρη. Είναι παραπάνω ενθουσιασμός. Κάθε χρόνο παίρνουν 18-19 χρονών παίκτες και στα 21 τους πουλάει. Όπως είπα ξανά αυτό είναι το πλάνο του. Πρέπει να φτιάξει το γήπεδο και μετά να σκέφτεται παραπάνω πράγματα. Στόχος τους θα είναι να περάσει, αλλά η ΑΕΚ έχει μεγάλη ευκαιρία»

Αναφορικά για τον ίδιον με τι ασχολείται τώρα είπε «Εγώ τώρα είμαι μάνταζερ, ταξιδεύω πολύ Κύπρο – Σλοβακία και θέλω να μείνω στον τομέα του ποδοσφαίρου».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Υπόθεση Μεταξά: Αποσύρθηκαν οι κατηγορίες κατά τριών αξιωματούχων – Συνεχίζονται να διώκονται ποινικά άλλοι δώδεκα

Φωτιές σε δυο διαφορετικά σχολεία στη Λεμεσό - Σε συναγερμό οι Αρχές

Έρχονται κι άλλα «έξυπνα φώτα» - Πού και πότε αναμένεται να τα δούμε στους δρόμους

«Ατυχής και άστοχη» χαρακτήρισε την δήλωση του Αρχιεπίσκοπου ο Βαβούσκος - «Ό,τι άλλο ακούσετε είναι μούφα»

Επίδομα Τέκνου: Όσα πρέπει να ξέρεις για τους δικαιούχους, τις προϋποθέσεις και τα δικαιολογητικά

Συνελήφθη 27χρονος για υπόθεση παράνομης απασχόληση - Κατηγορήθηκε ο εργοδότης του



ΠτΔ σε Εμίρη του Κατάρ - «Υπάρχει ειλικρινής πολιτική βούληση από την Κυπριακή Δημοκρατία να εργαστεί μαζί σας»

ΠτΔ σε Εμίρη του Κατάρ - «Υπάρχει ειλικρινής πολιτική βούληση από την Κυπριακή Δημοκρατία να εργαστεί μαζί σας»

Στην αμοιβαία βούληση για ενίσχυση των διμερών σχέσεων Κύπρου – Κατάρ, ιδιαίτερα στους τομείς της οικονομίας και των επενδύσεων, αναφέρθηκαν σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης και ο Εμίρης του Κατάρ  Sheikh Tamim bin Hamad Al Thani, ο οποίος πραγματοποιεί, για πρώτη φορά, επίσημη επίσκεψη στην Κύπρο, κατόπιν πρόσκλησης του Προέδρου Χριστοδουλίδη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top