ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Όταν οι άλλοι παίζουν Nations League, ο Ρονάλντο κάνει… ΖΩΑΡΑ! ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Όταν οι άλλοι παίζουν Nations League, ο Ρονάλντο κάνει… ΖΩΑΡΑ! ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο δεν ενσωματώθηκε στην αποστολή της Πορτογαλίας για να συνεχίσει προπονήσεις με την Γιουβέντους, ταυτόχρονα όμως συνεχίζει να απολαμβάνει καλοκαίρι. Δείτε χαρακτηριστική PHOTO!

Οι περισσότεροι διεθνείς συμμετέχουν αυτές τις ημέρες στο UEFA Nations League που μπήκε ξαφνικά στη ζωή μας, όμως ο Κριστιάνο Ρονάλντο κατάφερε να εξασφαλίσει άδεια από τον Φερνάντο Σάντος ώστε να είναι όσο το δυνατόν πιο έτοιμος για την πρεμιέρα της Γιουβέντους στο φετινό UCL την επόμενη εβδομάδα.

Αυτό πάντως δεν τον εμποδίζει να απολαμβάνει τον καλοκαιρινό ήλιο, άσχετα με το γεγονός ότι έχουμε τυπικά φθινόπωρο μέσω του Σεπτεμβρίου, και με ποστάρισμά του στους λογαριασμούς του στα social media φρόντισε να το καταστήσει σαφές σε όλους.

«Βιταμίνη D», έγραψε χαρακτηριστικα ο Πορτογάλος σούπερ σταρ και είναι σίγουρος πως παίρνει μπόλικη από αυτήν, αν κρίνει κανείς από την ηλιοθεραπεία που απολαμβάνει πάνω σε γιοτ, φορώντας μόνο το μαγιό του και επιδεικνύοντας το καλογραμμωμένο σώμα του.

Πηγή: contra.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Νεκρή Ζώνη: Στους 27 οι μετανάστες μετά από νέες αφίξεις την νύχτα - Συσκέψεις αρμοδίων στην ΚΔ

Νεκρή Ζώνη: Στους 27 οι μετανάστες μετά από νέες αφίξεις την νύχτα - Συσκέψεις αρμοδίων στην ΚΔ

Δέκα τρεις μετανάστες - μεταξύ αυτών και ασυνόδευτα παιδιά - βρίσκονται στη νεκρή ζώνη, επιπλέον των 14 που εδώ και δύο εβδομάδες, φιλοξενούνται σε σκηνές στην περιοχή μεταξύ Αγλαντζιάς και Γερίου, ανεβάζοντας τον συνολικό αριθμό σε 27.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top