ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Η αντίδραση της Αστυνομίας για το σχόλιο της Ειρήνης Χαραλαμπίδου

Η αντίδραση της Αστυνομίας για το σχόλιο της Ειρήνης Χαραλαμπίδου

Η τελευταία άφησε αιχμές για πολιτικές σκοπιμότητες σε σχέση με την υπόθεση σύλληψης τριών αστυνομικών που έχει να κάνει μεταξύ άλλων με διερευνώμενο αδίκημα εμπορίας προσώπων.

Ο ένας εκ των τριών συλληφθέντων αστυνομικών μετατέθηκε το καλοκαίρι στη φρουρά του Γενικού Εισαγγελέα Κώστα Κληρίδη. Η κα Χαραλαμπίδου, λοιπόν, ανέφερε πως έχει ικανή την Αστυνομία να προέβη σ΄ αυτή την μετάθεση για να πλήξει τον επικεφαλής της Νομικής Υπηρεσίας της Δημοκρατίας. Δηλαδή, να διερευνούσε σε βάρος του υπόθεση πριν από το καλοκαίρι και σκοπίμως να τον «φόρτωσε» στον κ. Κληρίδη.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ: ΣΥΛΛΗΨΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ: Πολιτικές σκοπιμότητες «βλέπει» η Χαραλαμπίδου

Ωστόσο, αρμόδια αστυνομική πηγή μας ανέφερε ότι δεν υπάρχει καμιά πρόθεση από πλευράς του σώματος για σχολιασμό του θέματος.

Η ίδια πηγή μάς παρέπεμψε στα εκφραστήκαν επισήμως από την Αστυνομία την Τρίτη (11/09). «Η υπόθεση προέκυψε μετά τη μετάθεση του εν λόγω αστυνομικού, ενώ φροντίσαμε να καταστήσουμε σαφές ότι δεν υπάρχει καμία σκιά σε βάρος του κ. Κώστα Κληρίδη» ήταν το χαρακτηριστικό σχόλιο που μας έγινε.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Εντοπίστηκε το ελικόπτερο του Ιρανού προέδρου που συνετρίβη - «Δεν υπάρχει ίχνος ζωής»

«Πρωτοβουλίες Νέων»: «Άδειασε» το ταμείο - Μεγάλος ο όγκος των αιτήσεων – Χρειάζεται ενίσχυση του κονδυλίου

Ξενοδοχεία: Έτσι κατέληξε χωρίς άδεια λειτουργίας το 93% - Οι λόγοι καθυστέρησης και οι εκτιμήσεις για τον τουρισμό φέτος το καλοκαίρι



Περιμένοντας την έκθεση Ολγκίν - Σε τεντωμένο σχοινί οι ισορροπίες

Περιμένοντας την έκθεση Ολγκίν - Σε τεντωμένο σχοινί οι ισορροπίες

Αναχωρώντας από την Κύπρο την περασμένη εβδομάδα η προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ Μαρία Άνχελα Ολγκίν, έστειλε σαφή μηνύματα και προς τις δύο πλευρές την ε/κ και την τ/κ για να κάνουν βήματα έτσι ώστε να κινηθεί η διαδικασία στο κυπριακό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top