LIFESTYLE

Ρουβάς - Ζυγούλη: Βαπτίζουν τον μικρό Απόλλωνα - Επίσπευσαν τη βάπτιση

Ρουβάς - Ζυγούλη: Βαπτίζουν τον μικρό Απόλλωνα - Επίσπευσαν τη βάπτιση

Το τέταρτο παιδί τους και δεύτερο γιο τους θα βαφτίσουν σήμερα ο Σάκης Ρουβάς και η Κάτια Ζυγούλη σε κλειστό οικογενειακό κύκλο.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Real Life, o βενιαμίν της οικογένειας θα βαπτιστεί το απόγευμα της Κυριακής, εκεί που παντρεύτηκαν οι γονείς του, δηλαδή στο κτήμα της οικογένειας Βαρδινογιάννη στην Εκάλη.

Αμέσως μετά θα ακολουθήσει δεξίωση για τους λιγοστούς προσκεκλημένους.

Νονοί του Απόλλωνα θα είναι ο Γιάννης Βαρδινογιάννης και η σύζυγός του Μελίσσα.

Ο μικρός Απόλλωνας είναι ήδη δυόμισι ετών και προφανώς η βάπτισή του δεν χωρούσε άλλη αναβολή. Έτσι το ζευγάρι αποφάσισε να την επισπεύσει αφού οι επαγγελματικές υποχρεώσεις του Σάκη Ρουβά ενδεχομένως να μην τους επέτρεπαν να κάνουν το μυστήριο τον Οκτώβριο, όπως σκέφτονταν αρχικά.

Αμέσως μετά τη βάπτιση θα ακολουθήσει δεξίωση στην έπαυλη , με καλεσμένους λίγους συγγενείς και στενούς φίλους του Σάκη και της Κάτιας αλλά και των νονών.  

 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

«Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, θα πραγματοποιήσει την τρίτη επίσκεψή της στην Κύπρο, στις 7 και θα παραμείνει έως τις 14 Μαΐου», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΓΓ του ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου ξένων ανταποκριτών στην έδρα του διεθνούς οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top